Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, mik azok a dolgok...

Lányok, mik azok a dolgok amik miatt örültök hogy nőnek születtetek és nem férfinak?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

#6 Nőből se szül vagy menstruál mindenki.

Statisztikailag tovább élek, ami tökjó és akárhányszor megölelem egy barátnőmet, nem jövök fel a gyk-ra kérdezni hogy vajon akkor én most homszexuális vagyok-e :D

2020. nov. 10. 15:59
 32/61 A kérdező kommentje:

- ritkábban esnek áldozatául családon belüli erőszaknak

Gyerekkorban mint fiú mint lány áldozatul, meg ez egyébként sem egy gyakori dolog, és ezt te is tudod.

- ritkábban esnek áldozatául szexuális erőszaknak, zaklatásnak

A nőket szigorúan védi a törvény kb. mintha védett állatok lennének. Ha egy nőt bántalmaznak az utcán azonnal a segitségére ugrik szinte mindenki, de ha egy férfit az senkit nem érdekel, max leszólják hogy milyen balfék amiért nem védte meg magát.

- munkahelyen könnyebben elfogadják, jobban odafigyelnek egy férfira gyakran

Ez egyáltalán nem igaz, álltalában a nők fenekét nyalják fényesre szinte minden munkahelyen.

- nem néznek háztartási gépnek

Manapság már teljesen elosztott a háztartás férfi és nő között.

- nem néznek szülőgépnek

Minden nő annyi gyereket szül ahányat akar. Ha szülsz két gyereket életed során attól nem leszel szülőgép.

- nem néznek dugható lyuknak

A saját nemed nem néz annak. A nők pedig lyuk betömőnek, és spermacsapnak nézik a férfit, akitől elvárják hogy lepedőakrobata legyen, és legalább 1 óráig álljon a farka, és birja is a szexet.

- nem társadalmi elvárás a teljes test szőrtelenítése

Szerintem a legtöbb férfit nem zavarja ha egy kicsit szőrös a nő alkarja, és a lába, de még ez is ritka, a nemiszőrzet pedig szinte senkit nem zavar.

- nem társadalmi elvárás a gyerekszeretet

Nőktől sem az. A saját gyerekét pedig mindenki szereti normál esetben.

- nem társadalmi elvárás hogy egyszerre legyen kiváló munkában, házimunkában, gyereknevelésben és még a párkapcsolaton belül is

Csak az társadalmi elvárás, hogy legyen szakmája, tudjon autót szerelni, barkácsolni, villanyt szerelni, bútort cipelni, legyen jogsija, autója, legyen a család feje, foglalkozzon, járjon a párja kedvébe, és persze legyen lepedőakrobata.

- nem nézik ki, ha kezdeményez (ismerkedés)

Egy nő is kezdeményezhet ha akar, de ha nem akkor nála kezdeményeznek sokan, és mindig van miből válogatnia

- nem nézik ki, ha megkéri a párja kezét

Mert gondolom neked az az álmod hogy letérdelj megalázkodva valaki előtt egy gyűrűvel, és könyörögj neki hogy maradjon örökké a társad.

- fizikailag erősebb az átlagos férfi az átlagos nőnél

Ha egyik fél sem edz, vagy sportol nincs nagy különbség fizikailag. Egy nő is lehet erős ha sokat edz, és sportol.

2020. nov. 10. 16:18
 33/61 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd már ezt a barkácsot, egyetlen férfit nem ismerek, aki barkácsol, az apám generációjának volt a heppje.
2020. nov. 10. 16:35
 34/61 anonim ***** válasza:
85%

"ez egyébként sem egy gyakori dolog, és ezt te is tudod."

Sajnos de.

"A nőket szigorúan védi a törvény kb. mintha védett állatok lennének. Ha egy nőt bántalmaznak az utcán azonnal a segitségére ugrik szinte mindenki, de ha egy férfit az senkit nem érdekel, max leszólják hogy milyen balfék amiért nem védte meg magát."

Ez egyáltalán nem igaz, pl. ott van a hölgy akit a katona (vagy exkatona) párja vert bucira, semmi nem történik. Vak komondor, ugye.

Velem is erőszakoskodtak, a kutyát nem érdekelte. Ismerősömet konkrétan megerőszakolták, senki nem foglalkozott vele, értsd a rendőrségről kb kizavarták, hogy úgyse lesz ítélet, engedje el.

Csak tudnám, hogy honnan szedik az emberek ezt a mesét, mint amit te is írsz, de megdöbbentő!

"Ez egyáltalán nem igaz, álltalában a nők fenekét nyalják fényesre szinte minden munkahelyen."

Mennyit dolgoztál nőként eddig? Kiváltképp "férfias" szakmában?

"nem néznek háztartási gépnek

nem néznek szülőgépnek"

De & de. :)

"...akitől elvárják hogy lepedőakrobata legyen, és legalább 1 óráig álljon a farka, és birja is a szexet."

Ezt eddig csak férfiaktól hallottam...

"Szerintem a legtöbb férfit nem zavarja ha egy kicsit szőrös a nő alkarja, és a lába, de még ez is ritka, a nemiszőrzet pedig szinte senkit nem zavar."

Láb, hónalj, has, hát, bajusz, stb..? :)

"Nőktől sem az. "

Óóóó, ha tudnád hányszor kaptam meg, hogy nem vagyok igazi nő, mert nem szeretem a gyerekeket.... :))

"Csak az társadalmi elvárás, hogy legyen szakmája, tudjon autót szerelni, barkácsolni, villanyt szerelni, bútort cipelni, legyen jogsija, autója, legyen a család feje, foglalkozzon, járjon a párja kedvébe, és persze legyen lepedőakrobata."

Ezeket szintén csakis férfiaktól hallottam eddigi életem során.

"Egy nő is kezdeményezhet ha akar, de ha nem akkor nála kezdeményeznek sokan, és mindig van miből válogatnia"

Engem mindenki ler.bancozott eddig, akiné kezdeményeztem..

"Mert gondolom neked az az álmod hogy letérdelj megalázkodva valaki előtt egy gyűrűvel, és könyörögj neki hogy maradjon örökké a társad."

Normális esetben a lánykérés nem könyörgés és megalázkodás.

"Ha egyik fél sem edz, vagy sportol nincs nagy különbség fizikailag."

Dehogynincs...

2020. nov. 10. 16:49
 35/61 A kérdező kommentje:
#34 Már bocs de a nők mióta szőrösödnek úgy mint a férfiak? A lábra mondtam hofy oké ha nagyon kicsit szőrös (olyan nő nincs akinek nagyon szőrös lenne), a szőrös hát pedig még férfiaknál is ritka, nőknél pedig konkrétan nem létezik. Még nemek sincs egy darab szőr sem a hátamon, pedig a testem összes többi részén van valamennyi. A nőknek sokkal nagyobb elvárásaik vannak egy férfitól mint ahogy azt te beállitod. Nem tudom hogy nézel ki de egy "normális" férfi sem r_bancozik le egy csinos lányt ha bepróbálkozik nála, kivéve ha nagyon bunkó módon csinálja.
2020. nov. 10. 17:03
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
Beszélhetek az érzelmeimről, sőt ki is mutathatom, nem néznek gáznak miatta (vagy jól leplezik). Nem olyan ciki ha nem tudok villantgatni - férfiaknak-nőknek egyaránt - minél több státuszszimbólumot. Valószínűleg könnyebb párt találni nőként. Nincs nagy libidóm - ennyivel is könnyebb az élet. Összességében ez nem sok és sokkal egyszerűbb lehet férfinak lenni.
2020. nov. 10. 19:23
 37/61 A kérdező kommentje:
#36 Férfinak lenni sokkal nehezebb szerintem.
2020. nov. 10. 19:26
 38/61 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem, hogy a felveszek egy szép ruhát, meg kisminkelem magam, akkor elismerő tekinteteket kapok. Kb ennyi.

Amúgy csak hátrányait látom.

2020. nov. 10. 22:14
 39/61 A kérdező kommentje:
#38 Egy nő mindent megtehet amit egy férfi, és még sokkal többet. Konkrétan tiétek a világ.
2020. nov. 10. 22:26
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félnem tőle, hogy valaki tökön rúg. :D De ennyi, szívesebben lennék férfi.
2020. nov. 10. 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!