Lányok ti örültök hogy nőnek születtetek?
Mindegyik nemnek megvan az előnye. Nem igazán foglalkoztat a volna, mert nem úgy lett, de amúgy szeretek nő lenni. Hogy miért is pontosan, azt kifejthetem, de.. nem akarom, hogy félreértések áldozata legyek.
Nőnek lenni jó olyankor, mikor a férfiak kezdeményeznek és teszem azt, valamelyik tetszik is. És hogy nálam van a "választás" joga, nem nekem kell félnem a kosártól. (Bár kapcsolatban vagy utána simán aggódhatok ilyenek miatt, szóval.. ja.)
Aztán meg szeretem a hosszú, selymes hajamat, amit férfiaknál kevésbé tolerálnak.. nem is tudom miért. Meg, hogy öltözhetek, csinos lehetek. A gyermekvállalásról nem írok, mert az nincs még, tehát nem lenne releváns a feleség/élettárs/anya szerep örömeiről beszélni.
Nyilván férfinak meg másért jó lenni. :D
#3 "Nőnek lenni jó olyankor, mikor a férfiak kezdeményeznek és teszem azt, valamelyik tetszik is. És hogy nálam van a "választás" joga, nem nekem kell félnem a kosártól."
Ezt irigylem legjobban a nőknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!