Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok ti örültök hogy nőnek...

Lányok ti örültök hogy nőnek születtetek?

Figyelt kérdés
Irjátok le hogy miért igen, vagy miért nem.

2020. szept. 24. 13:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

De azt hozzátettem, hogy később simán lehet pofon, kérdező. ;) Meg azt is, hogy nem provokálásból írom, bár van sajna, ki annak vette. :/

Amúgy attól még igaz, hogy a "nő választ." No, de a munka terén meg a férfiaknak vannak előnyei, a havibajról nem is beszélve, ami nincs. :P

2020. szept. 24. 14:40
 12/32 A kérdező kommentje:
#11 Szerintem egy férfinak semmi előnye nincs munka terén. Manapság egy nő is megkeresi ugyanazt a pénzt amit egy férfi, és nagyon sok női vezető, főnök van. Párkapcsolati oldalon csak azoknak a nőknek van nagy előnyük a férfiakkal szemben akik tényleg nagyon szépek. A menstruációval kapcsolatban igazad van, azt nagyon nem irigylem.
2020. szept. 24. 14:50
 13/32 anonim ***** válasza:
82%
Hát.. Most mar ez van. De következő eletemben inkabb lennek ferfi :)
2020. szept. 24. 14:51
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

Igen, szeretek nő lenni.

Amúgy a szülés nem hátrány, életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, nem adnám oda azt a napot semmiért. A menstruációra mondjuk, hogy az, elfogadom, viszont nektek vastag szőr nő az arcotokon, azt sem lehet valami jó borotválni.

2020. szept. 24. 14:51
 15/32 A kérdező kommentje:
#13 Én is azt mondom. Mostmár ez van, de a következő életben inkább egy szép nő lennék. :)
2020. szept. 24. 14:54
 16/32 A kérdező kommentje:
#14 A borotválkozás nem a legkellemesebb dolog, de nem adnám oda a menstruációért cserébe. :D
2020. szept. 24. 14:56
 17/32 anonim ***** válasza:
87%
Akkor tartsd meg. 😂
2020. szept. 24. 20:05
 18/32 Metionin ***** válasza:
89%
Nem igazán. Nem szeretem amikor dolgokat várnak el tőlem (pl. gyerekszülés, házimunka) és bizonyos dolgoknál nem hiszik el hogy meg tudom csinálni, csak mert xx kromoszómáim vannak. Egyedül a sminkelés az, amit férfiként nehezebben tudnék művelni, a többi nem izgat a női létben, sőt.
2020. szept. 24. 20:33
 19/32 anonim ***** válasza:
44%
Igen,szep nokent sok ferfi keresi a kegyeim.
2020. szept. 25. 02:32
 20/32 anonim válasza:
100%

Szeretek nő lenni, mert:

-Sokkal több énidőm van/lehet

-Kímélnek a fizikai munkától(néha)

-Belebújhatok a gyenge nő szerepébe is, és az erős, független nő szerepébe is.

-Megválaszthatom hogy ki legyen a partnerem (bár mondjuk szerintem azért ez a férfiaknál is lehetséges)

Nem szeretek nő lenni, mert:

-Sokszor érzem azt, hogy több dolgot várnak el tőlem

-Menstruálok

-Csúnyán néznek rám, ha azt mondom, hogy nem feltétlen szeretnék gyereket

-Szőrtelenítés

-Fizikailag sokkal gyengébb vagyok

-Sokszor érzem azt, hogy nem ér annyit a szavam, mint egy férfié

-Sokkal veszélyesebb

-Ribizlinek tartanának, ha nem tudnám kezelni a vágyaimat.

2020. szept. 26. 09:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!