Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok ti örültök hogy nőnek...

Lányok ti örültök hogy nőnek születtetek?

Figyelt kérdés
Irjátok le hogy miért igen, vagy miért nem.

2020. szept. 24. 13:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#20 Már bocs de miben várnak el egy nőtől többet mint egy férfitól? Szerintem pont fordítva van.
2020. szept. 26. 12:58
 22/32 Metionin ***** válasza:
96%
21: szerintem arra gondolt, hogy a nőtől elvárják, hogy egyszerre legyen topon munkában, gyereknevelésben és a háztartást is vezesse. A férfiaknál piedesztálra van emelve aki pl. otthon marad a gyerekkel vagy főz. Bár szerencsére én egyre több példát látok a munkamegosztásra, sok helyen ma is a nőre zúdul minden.
2020. szept. 26. 13:20
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
Nem. A férfiak csak a külsőt értékelik, a többi tulajdonságból nem kérnek. A művelt nőket kimondottan rühellik. A házimunka mindig a nőé, a menstruáció nekem borzalmas volt mindig, a szülés egy iszonyat. Egy idős férfi még emberszámba megy, de egy öreg nőre már nem úgy néznek, mint emberre.
2020. nov. 10. 13:37
 24/32 anonim ***** válasza:
17%
#23 A férfiak nem csak a külsőt értékelik. Hiába gyönyörű egy nő ha a személyisége egy nulla, vagy egy idegbeteg hisztérika femináci, akkor a hátam közepére se kéne. Annyiszor szül egy nő ahányszor akar, és a legtöbb nem szül két alkalomnál többször. Egy nő is tarthatja magát jól idősebb korára, pl Jennifer Aniston, vagy Heather Graham még mindig bombázók 50 felett is.
2020. nov. 10. 13:47
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem szült, és mindkettőnek van pénze és ideje szépnek lenni.
2020. nov. 10. 13:51
 26/32 anonim ***** válasza:
14%
#25 A többi nőnek is lenne ideje egészséges életmódot élni, pénz pedig nem kell túl sok hozzá, csak a legtöbb nő inkább hizlaló egészségtelen kajákat zabál, nem sportol, és nem ad magára.
2020. nov. 10. 13:59
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

"csak a legtöbb nő inkább hizlaló egészségtelen kajákat zabál, nem sportol, és nem ad magára"

A legtöbb férfira is igaz ez.

De azt mondd már el, hogy lenne ideje, ha tényleg nincs? Nagyon örvendetes, ha olyan életed van, amiben mindig van időd edzeni, de aki tényleg elfoglalt? Most nem magamról beszélek, mert nekem speciel van időm, de akinek szó szerint 10 perce van magára egy nap, az nem ülhet, hanem azalatt is felüléseket csináljon?

Pénz pedig igen, kell, megint csak tök jó, hogy neked nem kell számolnod. Vettél mostanában pl. halat? Zöldségeket, gyümölcsöt? Pláne akinek családja van, vagy n-szer annyit vesz, vagy magának egészségeset, a családnak a szart... mindkettő megdobja a kasszát.

2020. nov. 10. 14:10
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Minden reggel fél ötkor kelek, összeszedem magam, utána a gyereket, elviszem az oviba, onnan megyek dolgozni. A nyolc órás munka után vissza a gyerekért, onnan boltba, postára, akárhová, ha kell, onnan haza. Ezután felrakom a vacsit főzni, közben a napi általános takarítás. Hatra ér haza a férjem, addigra pont végzek, hétig a gyerekkel foglalkozunk, utána vacsora fürdetés, fektetés. Mivel nem kell minden nap takarítani, főzni, boltba menni, ezért van minden héten két délutánom, ami szabad, vagyis csak egy óra, mert ugye a gyerek akkor is ott van. Ezt a szabadidőt a saját hobbimmal töltöm, nem fogok konditerembe járkálni, mert egész nap talpalok, örülök, hogy nem kell.

Nem érzem magam kevésbé nőiesnek, mert szülés után rajtam maradt ez a 6 kiló, akit zavar, az ne nézzem rám. A nőiességem egy teljesen más részét élvezem most, nem abban mérem már, mint 18 évesen, hogy hány férfi akar felszedni. Annak is megvolt az ideje akkor, de nőnek lenni nem ennyi.

2020. nov. 10. 14:42
 29/32 anonim ***** válasza:
55%
#28 Arra nem kell idő hogy odafigyelj az étkezésre, és elérd azt a súlyt amit szeretnél. Már csak a táplálkozáson is sok múlik hogy mennyire tartja valaki jól magát.
2020. nov. 10. 14:47
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Elértem azt a súlyt. Terhesség alatt 22 kilót híztam. Kijöttem a kórházból, belenéztem a tükörbe és egy telibeszrtbúvárruha nézett rám. Ledobtam belőle 16 kilót, 6 megmaradt. Nekem ez így jó.
2020. nov. 10. 15:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!