Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, mik azok a dolgok...

Lányok, mik azok a dolgok amik miatt örültök hogy nőnek születtetek és nem férfinak?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
84%

Sorrend teljesen random, csak ahogy eszembe jut, miért előnyösebb férfinak lenni:

- ritkábban esnek áldozatául családon belüli erőszaknak

- ritkábban esnek áldozatául szexuális erőszaknak, zaklatásnak

- munkahelyen könnyebben elfogadják, jobban odafigyelnek egy férfira gyakran

- nem néznek háztartási gépnek

- nem néznek szülőgépnek

- nem néznek dugható lyuknak

- nem társadalmi elvárás a teljes test szőrtelenítése

- nem társadalmi elvárás a gyerekszeretet

- nem társadalmi elvárás hogy egyszerre legyen kiváló munkában, házimunkában, gyereknevelésben és még a párkapcsolaton belül is

- nem nézik ki, ha kezdeményez (ismerkedés)

- nem nézik ki, ha megkéri a párja kezét

- fizikailag erősebb az átlagos férfi az átlagos nőnél

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ínék még többet is csak most már nagyon éhes vagyok, megyek inkább kajálni. :DD

2020. nov. 10. 13:11
 12/61 anonim ***** válasza:
0%
10: Én sose féltem a terhességtől. Tisztában vagyok a védekezési lehetőségekkel, már tiniként is tisztában voltam vele. És persze alkalmaztam is valamelyiket. Sose hallottam olyat a környezetemben, hogy valaki normális védekezés mellett terhes lett.
2020. nov. 10. 13:11
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Én több ilyet is hallottam. Úgyhogy ja, nálam is óriási negatívum a szülés lehetősége...

N

2020. nov. 10. 13:12
 14/61 anonim ***** válasza:
0%
13: Persze, nem kell mindent elhinni. Van, aki azt mondja, hogy "véletlen" esett teherbe. Aztán ki is derül általában, hogy mi volt az a "véletlen" :D
2020. nov. 10. 13:13
 15/61 anonim ***** válasza:
77%
Egy ilyen sem jut eszembe.
2020. nov. 10. 13:16
 16/61 anonim ***** válasza:
93%

Én szeretek nő lenni. Egyetlenegy dolog van, amiért nem.

Ha elválok és gyerekek vannak, szinte mindig a férfi az, aki angolosan lelép és élheti a régi életét. Igen, fizet sok évig x ezret, de nem ő hozza-viszi reggel a gyerekeket, nem ő virraszt felettük, tartja a lavórt, ha hánynak, nem ő megy táppénzre velük, nem sütik rá a bélyeget, hogy"kisgyerekes munkavállaló", nem nagyon tud túlórázni és folyton beteg lesz a gyerek.

Tisztelet a kivételnek, aki válás után is kiveszi ezekből a részét, de valljuk be, nem ez a jellemző.

Cserébe néhányan még a párezer gyt-n is háborognak, sokallják, meg"biztos abból megy anyuka körmöshöz".

Szóval ez a része baromi igazságtalan.

2020. nov. 10. 13:17
 17/61 anonim ***** válasza:
41%
11: férfiakra nézve is fel lehet sok mindent sorolni, ami tipikus elvárás a férfiakkal szemben. Pl. mindig legyenek erősek, fizikailag is, lelkileg is, mindig legyen jó munkájuk, tartsanak el egy egész családod egyedül minden körülmények között, értsenek mindenhez, oldjanak meg mindent, szereljenek, barkácsoljanak, vezessenek jól, értsenek a focihoz, stb. És őket is sokan csak szexuális eszköznek, egy faroknak nézik, vagy spermabanknak.
2020. nov. 10. 13:20
 18/61 Metionin ***** válasza:
82%
12. Hát én mindennel is védekezek de még így is a legnagyobb félelmem a teherbeesés. Ha férfi lennék akkor vazektómia azt csá, így meg gyűjthetek pénzt hogy külföldön sterilizáljanak.
2020. nov. 10. 13:20
 19/61 anonim ***** válasza:
18%
18: A férfiak meg félnek/félhetnek, hogy valamelyik nő pont velük akarja felcsináltatni magát, vagy vannak azok a történetek, amikor a nő azt hazudja, hogy szed gyógyszert, aztán mégsem, vagy nem rendesen.
2020. nov. 10. 13:23
 20/61 anonim ***** válasza:
31%

- munkahelyen könnyebben elfogadják, jobban odafigyelnek egy férfira gyakran

Hazugság.

- nem néznek háztartási gépnek

Szintén hazugság. Ugorj át akárcsak itt a felnőtt párkapcsolatok kategóriába. Ott alapnak van beállítva, hogy a férfi is legyen háztartási gép ÉS értsen még egy csomó géphez.

- nem néznek szülőgépnek

Valóban nem. Csak gyerekgyártónak.

- nem néznek dugható lyuknak

Valóban nem. Helyette dugógépnek, eltartónak és hasonlóknak.

- nem társadalmi elvárás a teljes test szőrtelenítése

Nőknél pont ugyanannyira elvárás, mint férfiaknál.

- nem társadalmi elvárás a gyerekszeretet

De.

- nem társadalmi elvárás hogy egyszerre legyen kiváló munkában, házimunkában, gyereknevelésben és még a párkapcsolaton belül is

De.

- nem nézik ki, ha kezdeményez (ismerkedés)

A nőt sem.

Amúgy az ilyen kérdéseknél látszik meg, hogy miért olyanok az oldalon a pontozások, amilyenek. Mérföldekkel több megkeseredett nő van itt, mint férfi.

2020. nov. 10. 13:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!