Lányok, mik azok a dolgok amik miatt örültök hogy nőnek születtetek és nem férfinak?
Sorrend teljesen random, csak ahogy eszembe jut, miért előnyösebb férfinak lenni:
- ritkábban esnek áldozatául családon belüli erőszaknak
- ritkábban esnek áldozatául szexuális erőszaknak, zaklatásnak
- munkahelyen könnyebben elfogadják, jobban odafigyelnek egy férfira gyakran
- nem néznek háztartási gépnek
- nem néznek szülőgépnek
- nem néznek dugható lyuknak
- nem társadalmi elvárás a teljes test szőrtelenítése
- nem társadalmi elvárás a gyerekszeretet
- nem társadalmi elvárás hogy egyszerre legyen kiváló munkában, házimunkában, gyereknevelésben és még a párkapcsolaton belül is
- nem nézik ki, ha kezdeményez (ismerkedés)
- nem nézik ki, ha megkéri a párja kezét
- fizikailag erősebb az átlagos férfi az átlagos nőnél
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ínék még többet is csak most már nagyon éhes vagyok, megyek inkább kajálni. :DD
Én több ilyet is hallottam. Úgyhogy ja, nálam is óriási negatívum a szülés lehetősége...
N
Én szeretek nő lenni. Egyetlenegy dolog van, amiért nem.
Ha elválok és gyerekek vannak, szinte mindig a férfi az, aki angolosan lelép és élheti a régi életét. Igen, fizet sok évig x ezret, de nem ő hozza-viszi reggel a gyerekeket, nem ő virraszt felettük, tartja a lavórt, ha hánynak, nem ő megy táppénzre velük, nem sütik rá a bélyeget, hogy"kisgyerekes munkavállaló", nem nagyon tud túlórázni és folyton beteg lesz a gyerek.
Tisztelet a kivételnek, aki válás után is kiveszi ezekből a részét, de valljuk be, nem ez a jellemző.
Cserébe néhányan még a párezer gyt-n is háborognak, sokallják, meg"biztos abból megy anyuka körmöshöz".
Szóval ez a része baromi igazságtalan.
- munkahelyen könnyebben elfogadják, jobban odafigyelnek egy férfira gyakran
Hazugság.
- nem néznek háztartási gépnek
Szintén hazugság. Ugorj át akárcsak itt a felnőtt párkapcsolatok kategóriába. Ott alapnak van beállítva, hogy a férfi is legyen háztartási gép ÉS értsen még egy csomó géphez.
- nem néznek szülőgépnek
Valóban nem. Csak gyerekgyártónak.
- nem néznek dugható lyuknak
Valóban nem. Helyette dugógépnek, eltartónak és hasonlóknak.
- nem társadalmi elvárás a teljes test szőrtelenítése
Nőknél pont ugyanannyira elvárás, mint férfiaknál.
- nem társadalmi elvárás a gyerekszeretet
De.
- nem társadalmi elvárás hogy egyszerre legyen kiváló munkában, házimunkában, gyereknevelésben és még a párkapcsolaton belül is
De.
- nem nézik ki, ha kezdeményez (ismerkedés)
A nőt sem.
Amúgy az ilyen kérdéseknél látszik meg, hogy miért olyanok az oldalon a pontozások, amilyenek. Mérföldekkel több megkeseredett nő van itt, mint férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!