Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van az este 8-tól...

Mi értelme van az este 8-tól reggel 5-ig tartó kijárási korlátozásnak?

Figyelt kérdés
Én általában este 7 és 10 között jártam vásárolni, mert utálom a tömeget és szeretek nyugiban vásárolni. Most mehetek a tömeggel együtt. Ettől jobb lesz nekem? Vagy bárki másnak?
2020. nov. 9. 14:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mindent meg lehet oldani "máshogy" is... Mindenki maradjon otthon a pcsába, nem kell dolgozni sem járni, kapjon mindenki fizetést pusztán azért, mert megszületett és létezik, álljon le a tömegközlekedés, mert ott sok idegennel kerülünk kapcsolatba, csak házhoz szállítással lehessen vásárolni, illetve akinek van kertje, az oda kimehet, akinek nincs, az meg így járt, nézegessen a tévében szép tájakat. Ki lehet ezt bírni, pár hónap vagy év még nem a világ! A hal is eléldegél az akváriumban, a nem kijárós macska is a lakásban, a teknős is a terráriumban, akkor pont mi, a legfejlettebb faj a bolygón ne bírnánk ki?!
2020. nov. 12. 15:35
 22/23 anonim ***** válasza:
nem hisztériázni kell, hanem felnőtt módjára viselkedni. Megmondták mit kell csinálni nem? Mit vitatkozol?
2020. nov. 14. 15:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Tegnap a kisboltban ahol gyakran szoktam vásárolni, olyan sok vevő volt, ami maximum dec 24 délelőtt, amikor még hirtelen tömegesen rájönnek mi hiányzik még.
2020. nov. 14. 15:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!