Mi értelme van az este 8-tól reggel 5-ig tartó kijárási korlátozásnak?
Figyelt kérdés
Én általában este 7 és 10 között jártam vásárolni, mert utálom a tömeget és szeretek nyugiban vásárolni. Most mehetek a tömeggel együtt. Ettől jobb lesz nekem? Vagy bárki másnak?2020. nov. 9. 14:30
1/23 anonim válasza:
Hogy minél kevesebbet mászkáljanak az emberek.
Azért nemcsak 7 után nincs tömeg.
2/23 anonim válasza:
Nem tudom,de ez az egész helyzet egy vicc. Valami szigorításokat mégis akarnak bevezetni,de elég nyögvenyelősen megy.
3/23 A kérdező kommentje:
Hát, de nappal továbbra is azt csinálsz, amit akarsz. Akkor mászkált eddig is a nagy többség. Ennek az esti bohóckodásnak semmi értelme.
2020. nov. 9. 14:34
4/23 anonim válasza:
Konkrétan semmi értelme. Próbálják elkerülni az elkerülhetetlent. Ausztriától vettük át, mivel saját ötletük nincs. Az éjféltől hajnal 5-ig-nek se volt értelme. Csak az embereknek fölösleges kellemetlenségeket okoznak.
5/23 anonim válasza:
Semmi. Ebben az időszakban járkálnak a legkevesebben.
6/23 anonim válasza:
nem sok értelme van ennek, este már amúgy sincs nagy tömeg, ettől nem fog kevésbé terjedni a járvány
minden hely bezár kb. ráadásul kezd hideg lenni, szóval amúgy se nagyon mászkálna senki
engem annyira nem érint, de attól még egyetértek, ez értelmetlen intézkedés volt
7/23 anonim válasza:
Mivel így, hogy szinte az összes szórakoztató intézményt bezárták, így nincs sok értelme. Pl. aki ment volna egy este 7 órakor kezdődő színházi előadásra, ami kb este 10-kor lett volna vége, na ott lett volna gubanc.
9/23 anonim válasza:
Sajnos az egyéni szokásaidat keresztezi a tilalom, de az alapvető célja az ennek az egésznek, hogy az éjszakai tömeges szórakozás, mulatozás ne lehessen a meleg ágya a járvány további terjedésének. A szórakozó emberek a szórakozó negyedekben egymás hegyén hátán mulatoznak, - és van, hogy ezt szó szerint kell érteni. A szórakozás hevében levetkőzik a különböző gátlásaikat és klasszisokkal közelebb kerülnek egymáshoz - csak egyetlen egy este alkalmával is, - mint amit a járvány terjedése "elbír". Utána ezeknek az embereknek egy hányada emberek közé megy más- vagy harmadnap és ez sokat lendít a vírus terjedésének lendületén. -Kevés az esély arra, hogy fegyelmezetten, egymástól másfél méterre fog lötyögni egy férfi és egy nő két-három felessel a vérében... És még kisebb az esélye annak, hogy egy három méteres átmérőjű körben tehetik ezt meg, - ha azt vesszük alapul, hogy szórakozó helyre szórakozni, iszogatni, ismerkedni járnak az emberek.
10/23 anonim válasza:
Értelme semmi.
Annyit érnek el vele, hogy mindenkinek marad munka után 1 órája bevásárolni aztán majd ott pogóznak az emberek a madaras teszkóban ahogy az előző hullámban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!