Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van az este 8-tól...

Mi értelme van az este 8-tól reggel 5-ig tartó kijárási korlátozásnak?

Figyelt kérdés
Én általában este 7 és 10 között jártam vásárolni, mert utálom a tömeget és szeretek nyugiban vásárolni. Most mehetek a tömeggel együtt. Ettől jobb lesz nekem? Vagy bárki másnak?
2020. nov. 9. 14:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%

Így könnyebb kordában tartani a bulizni vágyókat, csavargókat. Ha csak simán bezárod a szórakozóhelyeket, mennek máshová. Ha csak megkérdezed mi dolguk van kint, rávágják, hogy épp hazafelé tartanak, és kész.

Nagyon sok szabállyal nem értek egyet, de ez pont kivétel. Aki dolgozik, annak adnak papírt, hivatalos ügyeket ilyenkor már nem intézhetsz, vásárolni meg tudsz este 8 előtt is. Én is utálom a tömeget, épp ezért megyek délután 5-kor. Addigra az iskolából hazaigyekvő családok már végeztek, a következő brigád meg még nem ért oda. Szórakozni meg lehet otthon is.

2020. nov. 9. 15:22
 12/23 anonim ***** válasza:
3%
Le merném fogadni, hogy a sok bulinegyedben a vizezett sörüket szlopálók pontozzák le a válaszokat. 😄
2020. nov. 9. 15:46
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
Van értelme. Az éjszakai bűnözést visszaszorítja, mert azzal jelelnleg nincs idő foglalkozni az egészségügy 100%-os működése mellett. Emelett az éjszakai bulizások sem lesznek, amin terjedt nagyon erősen a vírus, nagyon sokan így csinálták eddig is. És nem korlátozás, hanem TILALOM lesz.
2020. nov. 9. 16:00
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem csak a nagyvárosok éjjeli nyüzsgését látják, amikor bulinegyedekben hajnalban még folyik az élet, azt nem, hogy evvel az intézkedéssel növelhetik a fertőzés átadás esélyét, vásárláskor, utazáskor.

Nekem 23.30körül indult volna a vonatom, amin alig szoktak lenni, emiatt biztonságos, most meg olyan vonatok lesznek amivel sokkal rizikósabb menni.

Nem gondolják egyáltalán át az ilyeneket.

2020. nov. 9. 16:06
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Ja meg, az ilyen intézkedésekkel lekötik sokkal nagyobb problémáktól a figyelmet, pl. a túlterhelt egészségügyet, az oktatási nehézségeket.
2020. nov. 9. 16:08
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Értelme semmi. Annyit érnek el vele, hogy neve van a gyereknek.
2020. nov. 9. 16:27
 17/23 anonim ***** válasza:
42%

12

Engem nem érint a korlátozás, de az ilyen szolgalelkűeket élből lepontozom.

2020. nov. 9. 17:05
 18/23 anonim ***** válasza:
15%
Ne lehessen pl.: bulikázni.
2020. nov. 9. 18:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én meg este fél 9re érek haza általában, majd bocsánatozzak a rendőrnek, hogy dolgozni voltam... máskor nem érek rá, meló előtt az otthoni dolgokkal kell foglalkoznom, vásárolni csak este tudtam elmenni. Most már ezt sem...

Értelme ennek semmi, csak az, hogy meddig húzhatják még az emberek agyát. Lássák, elég csicska van-e és mindenki retteg-e kellőképpen.. ennyi az értelme.

2020. nov. 9. 21:09
 20/23 anonim ***** válasza:
tessék csak szépen hazaérni meg lehet ezt oldani MÁSHOGY is. más is otthon tud maradni, akkor nehogy már többnek gondolja magát. nem olyan fontos ember maga. nincsen kivételezés
2020. nov. 12. 15:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!