Mi értelme van az este 8-tól reggel 5-ig tartó kijárási korlátozásnak?
Így könnyebb kordában tartani a bulizni vágyókat, csavargókat. Ha csak simán bezárod a szórakozóhelyeket, mennek máshová. Ha csak megkérdezed mi dolguk van kint, rávágják, hogy épp hazafelé tartanak, és kész.
Nagyon sok szabállyal nem értek egyet, de ez pont kivétel. Aki dolgozik, annak adnak papírt, hivatalos ügyeket ilyenkor már nem intézhetsz, vásárolni meg tudsz este 8 előtt is. Én is utálom a tömeget, épp ezért megyek délután 5-kor. Addigra az iskolából hazaigyekvő családok már végeztek, a következő brigád meg még nem ért oda. Szórakozni meg lehet otthon is.
Szerintem csak a nagyvárosok éjjeli nyüzsgését látják, amikor bulinegyedekben hajnalban még folyik az élet, azt nem, hogy evvel az intézkedéssel növelhetik a fertőzés átadás esélyét, vásárláskor, utazáskor.
Nekem 23.30körül indult volna a vonatom, amin alig szoktak lenni, emiatt biztonságos, most meg olyan vonatok lesznek amivel sokkal rizikósabb menni.
Nem gondolják egyáltalán át az ilyeneket.
12
Engem nem érint a korlátozás, de az ilyen szolgalelkűeket élből lepontozom.
Én meg este fél 9re érek haza általában, majd bocsánatozzak a rendőrnek, hogy dolgozni voltam... máskor nem érek rá, meló előtt az otthoni dolgokkal kell foglalkoznom, vásárolni csak este tudtam elmenni. Most már ezt sem...
Értelme ennek semmi, csak az, hogy meddig húzhatják még az emberek agyát. Lássák, elég csicska van-e és mindenki retteg-e kellőképpen.. ennyi az értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!