Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak ma még olyan lányok...

Vannak ma még olyan lányok akik élnének tanyán,falun? és tartanának állatokat és meg is csinálnának bármilyen körülöttük lévő munkát?

Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 08:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%
Akkor minek tartanád őket?
2021. aug. 31. 10:52
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
#21Ha nekem szántad (20-as vagyok), akkor azért, mert szeretem őket, akárcsak a kutyái át, macskáimat. Őket sem eszem meg.
2021. aug. 31. 19:22
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Falun lakom, három kutyám van egyelőre, de szeretnék tyúkot, kecskét. Jövőben tanyára vágyok, nagy földre, és sok állatra.

Egész életemben városban laktam, és nincs féléve, hogy falun élek, most tanulok sok mindent, de nagyon szuper.

Fiatal lány vagyok.

2022. okt. 5. 14:07
 24/33 anonim ***** válasza:
5%

Én itt lakom Csatárkán a 67 éves holland férjemmel és mocskosul uncsi, pedig vezérigazgató uram szponzorál rendesen, de valami hiányzik, és a kérdést olvasva jöttem rá, hogy az itthoni kényelem helyett mennyivel jobb lenne disznókat vágni, teheneket fejni, tyúkokat etetni. Lehet leköltözöm tanyára vagy falura, bár fogalmam sincs hogy kell, de majd megnézek ilyen celebműsort abból megtanulom. Köszcsi!

Annamarcsicska, 21, playmate és topmodell

2022. okt. 5. 16:48
 25/33 anonim ***** válasza:
72%
Szeretnék tanyán élni ahol olyan állatokat gondozhatnék minden nap amit nem fogunk végül legyilkolni és megenni. Ez az álmom ami már sosem teljesül.... :(
2022. dec. 11. 07:21
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

Drága hobbi lenne ilyen árak mellett.

Ezek az állatok azért vannak, hogy levágjuk őket.

2022. dec. 11. 09:06
 27/33 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, de nagyon ritkák.
2022. dec. 21. 10:11
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
27-es, nem afelé tendál a világ, hogy manapság ez az életmód széles körben elterjedt legyen, azért ezzel rengeteg macera van, azt meg nem sokan szeretik
2022. dec. 21. 10:23
 29/33 anonim ***** válasza:
58%

Persze, az a lényeg, hogy az emberek teljes mértékben a multiktól függjenek.

Az EU csatlakozásunk óta szisztematikusan teszik tönkre a mezőgazdaságunkat.

2022. dec. 25. 10:16
 30/33 anonim ***** válasza:

Éltem tanyán, ott nőttem fel. Számomra volt egy idilli bája. Ott van a nagy, szabad tér, nem les a szomszéd, nem pofázik bele, mit csinálsz. A kertben meztelen szaladgálsz és napozol, a kutya sem látja. Csend, nyugalom. Ja.. Gyerekként.

Nagyanyám fizikai munka mellett második műszakban tartott tendben egy bazi nagy kertet, meg látott el egy seregnyi haszonállatot. De ő értett hozzá, abban nőtt fel. Nekem már a napi 8 óra melo is sok. Szeretnék egy kis kertet, meg egy két cuki állatot. De nekem ez elég. Ennél nagyobb gazdaságot csakis úgy tudnék elképzelni, hogy főállásként. Igásló én sem vagyok.

júl. 27. 16:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!