Vannak ma még olyan lányok akik élnének tanyán,falun? és tartanának állatokat és meg is csinálnának bármilyen körülöttük lévő munkát?
Falun lakom, három kutyám van egyelőre, de szeretnék tyúkot, kecskét. Jövőben tanyára vágyok, nagy földre, és sok állatra.
Egész életemben városban laktam, és nincs féléve, hogy falun élek, most tanulok sok mindent, de nagyon szuper.
Fiatal lány vagyok.
Én itt lakom Csatárkán a 67 éves holland férjemmel és mocskosul uncsi, pedig vezérigazgató uram szponzorál rendesen, de valami hiányzik, és a kérdést olvasva jöttem rá, hogy az itthoni kényelem helyett mennyivel jobb lenne disznókat vágni, teheneket fejni, tyúkokat etetni. Lehet leköltözöm tanyára vagy falura, bár fogalmam sincs hogy kell, de majd megnézek ilyen celebműsort abból megtanulom. Köszcsi!
Annamarcsicska, 21, playmate és topmodell
Drága hobbi lenne ilyen árak mellett.
Ezek az állatok azért vannak, hogy levágjuk őket.
Persze, az a lényeg, hogy az emberek teljes mértékben a multiktól függjenek.
Az EU csatlakozásunk óta szisztematikusan teszik tönkre a mezőgazdaságunkat.
Éltem tanyán, ott nőttem fel. Számomra volt egy idilli bája. Ott van a nagy, szabad tér, nem les a szomszéd, nem pofázik bele, mit csinálsz. A kertben meztelen szaladgálsz és napozol, a kutya sem látja. Csend, nyugalom. Ja.. Gyerekként.
Nagyanyám fizikai munka mellett második műszakban tartott tendben egy bazi nagy kertet, meg látott el egy seregnyi haszonállatot. De ő értett hozzá, abban nőtt fel. Nekem már a napi 8 óra melo is sok. Szeretnék egy kis kertet, meg egy két cuki állatot. De nekem ez elég. Ennél nagyobb gazdaságot csakis úgy tudnék elképzelni, hogy főállásként. Igásló én sem vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!