Vannak ma még olyan lányok akik élnének tanyán,falun? és tartanának állatokat és meg is csinálnának bármilyen körülöttük lévő munkát?
Villás Béla azért csinált instaoldalt,hogy lássák az emberek, hogy így is lehet élni villasbela.arkadia
Én csak nézni szoktam, amiket fölpakol, vannak hosszabb videói is youtube-on amúgy, ilyen teljes előadások mindenféle témában
Tehát én csak nézni-hallgatni szoktam, szokott tök jókat mondani.
Ki számít lánynak?
A munkák közé tartozik a tyúk, vagy más állat levágása is?
Birkanyírást, körmölést, patkolást....is elvégezné, aki igent írt?
Utolsó én igent írtam és végeznék állatokkal kapcsolatos munkákat, a vágást is.
De lovat nem ápolnék mert nem tudok lovagolni meg feleslegesnek tartom, persze segítenek ha a férjem akarna egyet.
Pókot nem tartanék mert azoktól félek.
Tanyán nem, hogy abból éljek meg, amit termesztek, de lehet kitanulnám, ha rá lennék kémyszerítve. Lehet menne is, de így 0 tudással és férj mélkül nem rohannék bele.
Viszont én élnék falun, csak ahhoz vagy kell hogy legyen házastársa az embernek, akivel belevág egy hitelbe, meg 3 gyerek se árt az anyagi támogatás miatt - vagy kb 30-40 éven át kell félreraknod évi egymilliót, ha nem akarsz eladósodni vagy kell egy rokon, akitől elöröklöd a házát.
Ha nem öröklöd el a házat, hanem veszed, veszitek is van egy csomó buktatója. Pl kell valaki, aki ért a házakhoz és meg tudja mondani, hogy a lakás árán túl még mennyit fizetsz a javítások meg egyéb dolgok miatt.
A saját telek már nagyon ritka, mert rohadt drága. Azt meg nem tudni, hogy a közös telken kiket fogsz ki, ki tudjátok e járni azt, hogy felosszátok a telket vagy nem, elvégre ott a ház a tied, a küszöbtől kezdve meg minden közös.
Falun élek, én nagyon szeretem. Nyugodt, csendes.
Állatokat viszont nem tartanék.
Élnék, de csak ilyen moderált körülmények közt, nem a 100 csirke, 6 malac, 1 hektár kapálnivaló.
Néhány tyúk, kis veteményes nekem kielégítené az igényeimet.
Sajnos van tapasztalatom apám révén a kezelhetetlenül nagy kertről. Ellenségemnek se kívánom ebben a mérhetetlen melegben. Ha meg esik, térdig ugrik a gaz. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!