Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak ma még olyan lányok...

Vannak ma még olyan lányok akik élnének tanyán,falun? és tartanának állatokat és meg is csinálnának bármilyen körülöttük lévő munkát?

Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 08:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
Élnék falun. Ott nőttem fel. Szívesen tartanék állatokat de csak hobbiból. Mert nem eszek húst.
2020. okt. 17. 08:20
 2/33 anonim ***** válasza:
99%
Én kifejezetten állatokkal fogok, valószínűleg tanyaszerű életmóddal dolgozni, de szerintem nem úgy, ahogy ezt a kérdező gondolta.
2020. okt. 17. 08:22
 3/33 anonim ***** válasza:
95%
Tartanék állatokat de nem nagy gazdálkodásban. Csak hobbiként, értve tyúkot se vágnék le de szeretném ha lenne.
2020. okt. 17. 08:28
 4/33 anonim válasza:
89%
Én falun lakok, de Budapestre járok be dolgozni. Azonban hamarosan veszek néhány hektár földet is növénytermesztésre, de ez néhány alkalmazott feladata lesz. A haszonállattartásra remélem, hogy sor kerül majd. Egyenlőre csak egy halam, két macskám, egy kutyám és egy lovam van, akit a közeli lovardában tartok. Azonban az állattartáshoz is lennének alkalmazottak.
2020. okt. 17. 08:28
 5/33 anonim ***** válasza:
87%

Pár hektár föld nem fog kitermelni egy alkalmazottat sem!

Sőt, földet venni is nagyon nehéz.

2020. okt. 17. 09:01
 6/33 anonim válasza:
93%
5-ös: Tudom, hogy nem éri nem meg eleinte, csak gondolom kell egy kis tapasztalat, hogy megtaláljam a legjobban működő felépítést, embereket, módszereket, stb. Neked van ebben tapasztalatod? Mert akkor nagyon szívesen meghallgatom a véleményedet.
2020. okt. 17. 09:08
 7/33 anonim ***** válasza:
93%

Egy ember, ha rendesen alkalmazod, min 4-500 ezer havonta! S nagyon nehéz normális embert találni mezőgazdasági munkára.

Fiatalok traktorozni szeretnek, de csak az új gépekben.

Földet venni ilyen háttérrel biztos, higy nem tudsz.

Valaki mindig fogja az elővásárlási jogát érvényesíteni veled szemben.

Sőt, ha a földtörvény szerint nem minősülsz földművesnek, akkor jigilag sem tudsz venni.

Tehát ez sokkal nwhezebb dolog, mint ahogyan ezt páran elgondolják.

2020. okt. 17. 09:21
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Budapesti vagyok, de vidékiek neveltek.

Imadom a várost, hogy minden közel van, de szeretem az állatokat is, a lovakon meg a teheneken kívül tudom hogy kell gondozni őket (nem tudom falun hogy van, de pesten sokan a fejőgépet sem ismerik és sok állat tartásáról gőzük sincs, csak annak aki volt vidéken).

Nem célom a leköltözés, de nem bánnám ha videkree kéne költöznöm, ha meg a párommal költözhetnek akkor szívesen is mennék mert nem egyedül lennék arra a nagy munkára.

2020. okt. 17. 10:05
 9/33 anonim ***** válasza:
5%
Vannak, de akik mindent meg is csinálnak azok garantáltan biztos hogy csúnyák. Ez persze nem baj. Ezek csak tények. A mozgás az egészséges, de a munka már kevésbé. Főleg ugye egy nőnek gyengébbek az ízületei stb. Nem egyenletes terhelés éri a testet. Fájni fog itt-ott. És akinek fájdalmai vannak az már alapból bunkóbb, amitől ráncos lesz az arca. A kéz is sok mindent kibír, de ha egész nap dolgoznak vele, akkor elromlik a védekező funkciója, és maradandóan beráncosodik. A nap is egészséges, kivéve ha valakinek olyan a genetikája, hogy nem is nagyon tud hozzászokni a naphoz, és szép barna bőr helyett piros aszott bőre lesz. És itt azért elég sok ilyen ember él. A tanyasi emberek sok lisztet, krumplit cukrot esznek amitől meghíznak.
2020. okt. 19. 11:17
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Én élnék tanyán. Elcirkálnék az mtz-vel :D

Amúgy most falusi vagyok és kertezünk, állatozunk,de csak kicsiben, mert munkahelyünk van, időnk viszont nem sok. :(

23/l

2020. okt. 30. 07:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!