Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néznek rám furán emiatt?

Miért néznek rám furán emiatt?

Figyelt kérdés
Ha mondom valakinek hogy 25 éves nőként még nem volt kapcsolatom. Randiztam de sosem estem még szerelembe

tegnap 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fura. De vannak, akiknek folyamatosan van kapcsolatuk már tizenéves koruk óra. Nekik biztosan fura.
tegnap 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Vajon miért?

Biztos van a háttérben valami.

Ha gondolod, írd meg akár itt, akár, ha nem akarod nyíltan leírni, akár üzenetben.

tegnap 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Mert ezen a nepesseg 90%-a 16-18 evesen atesik ezert fura ha valaki meg nem
tegnap 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem fura, főleg, mert több ilyen ismerősöm van.

Aki furcsállja, valószínűleg, nem is nagyon találkozott ilyennel, meg feltehetőleg régóta kapcsolatban van és/vagy több is volt neki a múltban, vagy azok közé tartozik, aki nem tud huzamosabb ideig szingli maradni.

tegnap 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Cseppet sem fura, ebből a szempontból mindenki úgy él ahogy szeretne, nem kell hallgatni mások hülyeségeire, mert nem tudják azt elfogadni hogy valaki másképpen él mint ők
tegnap 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem átlagos és az emberek mindenre rácsodálkoznak, ami eltér a megszokottól. Ki szolidabban, ki bunkón.
tegnap 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!