Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmenjek egyedül kiràndulni/st...

Elmenjek egyedül kiràndulni/strandra/stb? Nem néznek le az emberek emiatt?

Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 15:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki lef.ssa egyedül vagy-e, a maga dolgával törődik.
2022. júl. 2. 15:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg senkit se érdekel. Kétlem, hogy bárki is nézelődne, és aztán azt mondaná, hogy "jaj, nézd már, azaz ember ott egyedül jött strandra. Milyen gáz." Szó szerint, senkit sem érdekel.
2022. júl. 2. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül még néha jobb is. Ha úgy jön ki, simán elmegyek én egyedül is strandolni, legalább nem kell senkihez alkalmazkodni. Ez meg sem fordulna a fejemben, hogy egyedül vagyok, és akkor emiatt megnéznek. Vagy te ha strandra mész valakivel, akkor is egész idő alatt együtt vagytok, még a wc-re is együtt mentek?
2022. júl. 2. 15:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
14 éves korom óta járok egyedül strandolni, a legjobb, nem kell senkihez alkalmazkodni.
2022. júl. 2. 15:54
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Én voltam egyedül strandon, de iszonyat unalmas. Egyébként tényleg a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy ki kivel van.
2022. júl. 2. 15:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem erdekel... menj!
2022. júl. 2. 15:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Milliószor voltam már egyedül strand. Kirándulni ritkán de voltam már. Nincs senkim, egyedül megyek. Ez van.
2022. júl. 2. 16:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Kerdező, amúgy miért erdekel hogy vadidegen emberek mit gondolhatnak? Akikkel soha az elrtben újra nem talalkozol.... miért szorongsz ilyen banalis dolgok miatt?
2022. júl. 2. 16:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindig jó, ha van az embernek egy társa, akivel mehet kirándukni, de sajnos sokan vannak egyedül v nem ér rá jönni senki sem. Igazából most akkor soha ne menjen sehova sem, akinek nincs úgy igazából senkije se, akivel tudna menni? Ha a városba egyedül mész bevásárolni azzal sem foglalkozik senki sem. Ezzel sem fognak.
2022. júl. 2. 16:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban az a probléma, amihez a 8. válaszoló jutott el: mért baj neked, hogy vadidegen sose látott és látandó ember mondjuk lenéz? Akkor mi van?
2022. júl. 2. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!