Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmenjek egyedül kiràndulni/st...

Elmenjek egyedül kiràndulni/strandra/stb? Nem néznek le az emberek emiatt?

Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, menj.

Nekem vannak es voltak is barataim, de neha kifejezetten jol esett egyedul boklaszni.

Strand egyedul, egy jo konyvvel behuzodni az arnyekba,ha ugy alakul belealudni.. zene, esetleg valami film, kis nap, hideg viz.. Legjobb:D

Moziban is voltam egyedul.

Egyszer volt egy pasim, aki egyedul bulikba is eljart (eleg retegzene kedvelo volt, ritkan jottek kedvere valo fellepok).

Ezt eleinte furcsaltam, aztan kiprobaltam milyen egyedul. Tok jo:D

31N

2022. júl. 2. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
10. De ráadásul senki nem nézi le.... ez csak az ő fejeben van.... kenyszergondolat...
2022. júl. 2. 16:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten irigylem az olyan embereket, akik simán elmennek nyaralni, túrázni stb. egyedül, vagy koncertekre. Sajnos én nem vagyok ilyen, pedig nekem sincs már nagyon kivel mennem. A magányosakat sajnálom, mert van azért különbség. Egyszer egy bácsi leült hozzánk ebédelni, mert szegény egyedül volt és rosszul érezte ettől magát. Mi tesómmal úgy megsajnáltuk, hogy addig nem keltünk fel az asztaltól,míg nem fejezte be az ebédjét. Beszélgettünk is vele. Megköszönte, hogy nem magányosan kellett ennie. :(
2022. júl. 2. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Honnan írsz kérdező?
2022. júl. 2. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már egyedül strandolni. Annyi,hogy nekem unalmasabb volt,de hogy erről ki mit gondol,az teljes mértékig hidegen hagyott.

Aki még a nyaralását is azzal tölti,hogy azt lesi,a másik ember kivel vagy ki nélkül ment,hát annak úgy kell,mit foglalkozol vele?

2022. júl. 2. 17:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem vagy valami hollywoodi sztár,akinek non-stop figyelik minden lépését,akkor kétlem,hogy bárki is veled vagy a társaságoddal lenne ott elfoglalva.
2022. júl. 2. 17:41
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Kirándulsz, jönnek más kirándulók, erre körbeállnak, és ujjal mutogatnak rád, hogy egyedül vagy hehehe! De bénaaaaaaa, senkijesiiincs hihihiiiii"

Igen, ez a jellemző, hát hogyne!

Régebben én sokat kirándultam tök egyedül, volt, hogy valakivel találkoztam, és beszélgettem, talán mert valamit kérdeztem, vagy ilyesmi. Megkérdezte, hogy honnan hová, és elmondtam. Akkor rákérdezett, hogy egyedül, erre én, hogy igen. Csak azt mondta rá, hogy bátor vagyok, és kész. Semmi gúny, semmi mittudoménmi.

Egyébként van ismerősöm, aki nagy kerékpártúrázós, és utazós, képzeld nem viszi magával a barátnőjét, hanem egyedül megy, vagy másokkal.

Moziba is megyek egyedül. nincs abban se semmi, és mást is láttam egyedül a moziban.

2022. júl. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!