Nagyon szorongok, ugye csak én képzelem be azt, hogy emiatt rossz szemmel néznek majd rám?
Figyelt kérdés
Szociális fóbiám van, amit elkezdtünk kezelni egy szakemberrel, de még az elején járunk.
Viszont. Tavaly szoliztam és gyönyörű barna lettem. Mondogattam is a szoliban a csajszinak, hogy nagyon szépen barnít a gép, tuti efogok járni a nyáron. Majd júliusban inkább a napozásra váltottam anyagi okok miatt. Olcsóbb.
Félek ha most mennék akkor kinéznének és bunkók lennének velem, amiért abbahagytam a szolit és nem voltam majdnem egy évig? Ugye ezért nem fognak beszólni? Nagyon cikinek érzem. Szeretnék megint szolizni egy picit a napozó szezon előtt, jövő héttől szeretnék menni, de félek, hogy mit gondolnak rólam. Ugyanazok dolgoznak még ott, mint tavaly.
2022. márc. 28. 11:04
1/6 A kérdező kommentje:
(Ez az egy szoli van helyben)
2022. márc. 28. 11:05
3/6 anonim válasza:
Ha reálisan nézzük, valószínűleg nem is emlékeznek rád, valószínűleg sok vendég van. De ha mégis, nem fognak beszólni, semmi közük hozzá miért nem mentél.
5/6 anonim válasza:
Valószínű nem is emlékeznek, ha mégis akkor meg ezer oka lehet, hogy miért nem ment egy ember vissza, de az meg nyugi senkit nem érdekel. :D
6/6 anonim válasza:
Egy félénk , szociális fóbiában szenvedő , szorongó lány szavait olvashattuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!