Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdemes két évvel később...

Érdemes két évvel később megmondani egy anonim felhasználónak a “magamét”? Ha még mindig frusztrál a dolog.

Figyelt kérdés

Pont 2 évvel ezelőtt januárban kaptam egy nagyon idióta nevű felhasználótól egy üzenetet instán amiben leírt rám pár sértő dolgot. Par nap múlva vettem észre az üzenetet akkor azonnal letiltottam mert azt gondolom az elég büntetés ha nem lesegethet tovább plusz nem akarom hogy instan jelentgessenek.

Azt hozzáteszem hogy egyáltalán nem sértődtem meg azon amit irt mert elégedett vagyok a külsőmmel és mindenemmel.

De közben meg mindig is szerettem visszaszólni és megmondani a magamét hogy visszadjam ha valaki inzultálni mert.

2 evvel később érdemes írni neki is megmondani hogy egy élettelen kretén és láttam hogy másoknak is irt kommentben?

Megbántam hogy nem tettem meg anno, miközben annyi jó visszaszólásom lenne...

azt is megbántam hogy tiltottam mert csak ignorálni kellett volna mintha nem is láttam volna az üzenetet.

Egyébként ez a fake profilos személy egyértemű hogy egy komplexusos idióta mert azóta több ismert ember oldalán láttam hogy beszologat nekik(van egy céges insta amit én is kezelek amiről be kellett követni a hazai celebeket, ezért látom)

Szóval megírjam neki a magamét vagy hagyjam?

tegnap 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Hagyjad.

De ha két év után még ennyire foglalkoztat a dolog, akkor magadon kéne dolgoznod, hogy egy ilyen piti ügyön nemhogy két év, de két óra alatt túl tudj lépni. Mert az volna a normális.

tegnap 10:21
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Segítő szándékkal írom, hogyha egy ilyen dolgon agyalsz, rugózol még 2 év elteltével is, akkor valamennyire mégis megsértett a tag, ezért is szeretnél ilyen mód visszavágni neki.

Már hagyd inkább. Még arra is látok esélyt, ha mégis beolvasnál neki, még ő szólna vissza, vagy röhögne azon, hogy ennyi idő után vetted a fáradtságot, feloldottad a tiltást, majd megmondtad neki a magadét.

tegnap 10:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"egyáltalán nem sértődtem meg" - de évek óta frusztrál téged. Itt te vagy a komplexusos, aki még azon is rágódik, hogy ennyi idő most jól visszavágjon-e. Semmit nem érnél el vele, és csak kimutatnád hogy ez téged még mindig ennyire bánt és ezzel foglalkozol. Feldobod a magas labdát vele, amire majd lehet válaszolni, hogy "na mi van, 2 évedbe telt hogy reagálni merj / ennyi ideig tartott ezt a beszólást kitalálni?".

Ha ennyire meg akartad volna mondani és megvédeni magad, rögtön válaszolni kellett volna.

Itt egy dal a témában:

https://www.youtube.com/watch?v=BD_zX5wqxkU

tegnap 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
tisztába vagy te vele hogy mekkora nagy siker élményt okoznál annak a tagnak ha vissza írnál 2 ÉV UTÁN? (egyébként már így is ő nyert)
tegnap 10:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
2 év után? Felesleges és gyerekes. Valószínűleg ő nem is emlékszik rá, viszont nem normális, hogy ennyi idő után is kattogsz rajta
tegnap 11:00
 6/13 anonim ***** válasza:
11%
Mondd meg neki a magadét!
tegnap 11:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egy időben blogomra posztoltam részletes leírásokat arról hogy hogyan javítottam meg otthoni elektronikáimat. Jól is ment, egészen addig amíg véletlen olyan dolgot posztoltam amit akkor csak pár ember tudott az országban javítai jó pénzért, de amúgy ha rájöttél a dolog trükkjére akkor nem volt feltétlen nehezebb mint bármi más.

Hát ne tudd meg milyen hangvételű emailt kaptam az egyik "szakembertől" hogy most azonnal vegyem le a posztot és kérjek bocsánatot, mert az ő gyermekei szájából veszem ki a kenyeret. Elhordott mindennek. Engem is és édesanyámat is.

Fiatal voltam, azonnal billentyűzet elő és írtam egy hasonlóan cifra választ. Majdnem rányomtam a küldés gombra, de úgy voltam vele hogy iszok egy teát, megnyugodok és támadhatatlanná teszem az emailt mielött elküldöm.

Majd miözben a teát készítettem és ittam beugrott, hogy semmi jogsértő nem volt abban amit csináltam. Ha én erre válaszolok akkor csak belemegyek egy oda-vissza dologba és mellé még leakelem az emailem ami alapján azonosítható vagyok. Ellenben ha nem válaszolok, akkor megpukkadhat mérgében és nem tud mit csinálni. Ha minden nap elátkoz és a fejét veri a falba, sem tud mit csinálni. Azt se fogja tudni hogy egyáltalán elolvastam-e a levelét.

Szóval nem válaszoltam. Innen is kívánok hosszú és boldog éetet az illetőnek 10 évvel késöbb. De ha a tárhelyszolgáltató nem szedi le a posztot, én biza nem fogom (és szakmai facebook csoportban már olvastam rá pozitív hangvételű visszahivatkozást, szóval használják az irományomat).

Én azt mondom hogy engedd el. Kis dopamin neki ha most válaszolsz és ismét ott a lehetősége hogy megbántson. Lépj túl rajta. Elég büntetés neki hogy kötekedősen, haragosan éli az életét, mikor valami olyannal is foglalkozhatna ami boldoggá tenné.

tegnap 11:48
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Tanultam erőszakmentes kommunikációt, de az ilyen gyökér valójában megérdemli a visszaoltást és le lehet tiltani vagy lehet másik profillal.
tegnap 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha lealacsonyodik a beszóló szintjére, ő is olyan gyökér lesz. Ha tanultál kommunikációt, biztos jobban tudod: mennyire érett viselkedés beszólni valakinek majd gyorsan letiltani a profilját hogy ne tudjon rá reagálni? Vagy kamu profilból írni és törölni magad, mert a konfrontációt már nem vállalod fel, te csak ártani szeretnél következmények nélkül?
tegnap 12:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Semmiképp se. A nyerő pozícióból így vesztesbe mennél át. Szerintem teljesen jó úgy ahogy csináltad. A leírtak alapján gondolom ilyen jócsaj fajta vagy, a sertegetod meg pasas. Tipikus reakció ilyenkor hogy arra sem méltatják a pasast, hogy egy sort valaszoljanak neki, csak egy tiltást kap, teljesen senkinek van nézve. Az is. Egyfajta felsőbbrendűséget sugároz aki nem válaszol. Én a helyedben tuti nem rontanam ezt most el, ne szerezd meg neki ezt az elégtételt.
tegnap 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!