Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdemes két évvel később...

Érdemes két évvel később megmondani egy anonim felhasználónak a “magamét”? Ha még mindig frusztrál a dolog.

Figyelt kérdés

Pont 2 évvel ezelőtt januárban kaptam egy nagyon idióta nevű felhasználótól egy üzenetet instán amiben leírt rám pár sértő dolgot. Par nap múlva vettem észre az üzenetet akkor azonnal letiltottam mert azt gondolom az elég büntetés ha nem lesegethet tovább plusz nem akarom hogy instan jelentgessenek.

Azt hozzáteszem hogy egyáltalán nem sértődtem meg azon amit irt mert elégedett vagyok a külsőmmel és mindenemmel.

De közben meg mindig is szerettem visszaszólni és megmondani a magamét hogy visszadjam ha valaki inzultálni mert.

2 evvel később érdemes írni neki is megmondani hogy egy élettelen kretén és láttam hogy másoknak is irt kommentben?

Megbántam hogy nem tettem meg anno, miközben annyi jó visszaszólásom lenne...

azt is megbántam hogy tiltottam mert csak ignorálni kellett volna mintha nem is láttam volna az üzenetet.

Egyébként ez a fake profilos személy egyértemű hogy egy komplexusos idióta mert azóta több ismert ember oldalán láttam hogy beszologat nekik(van egy céges insta amit én is kezelek amiről be kellett követni a hazai celebeket, ezért látom)

Szóval megírjam neki a magamét vagy hagyjam?

jan. 27. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem nyugodtan beszólhatsz, ha ez a vágyad 😁
jan. 27. 19:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Az utolsó kivételével mindenkinek válaszolok

Amit irt az valóban nem sértett meg mert gyerekkorom óta viselnem kell hogy inzultálnak az emberek... erre adott már nekem egy nagyon okos ember választ aki pszichológiát tanult.

Veszekedos családból jöttem és emiatt egész életemben vonzani fogom azt hogy inzultáljanak...

de pár évvel ezelőttig ezt turtem és senkinek nem szóltam vissza, mert kialakult bennem egy védekező funkció hogy ne kelljen atelnem a rosszat.

Viszont egy ideje már megtört bennem valami és nagyon bosszúállóvá váltam és megbántam hogy általános iskola óta nem szóltam vissza szinte senkinek... mert mindig lefagytam.

Az hogy mit szólnak be tényleg nem érdekel, ilyen alapon már rég megölhettem volna magam mert 10 éves koromtól kezdve beszoltak a szemüvegem, a hajam színe, bármi miatt....

de még itt vagyok és nem érdekel ez már.

Viszont közben rájöttem hogy jó vagyok abban hogy tudjam mit kell visszaszólni ha van idom kigondolni es megbántam hogy nem tettem meg. Ennyi

Az üzenet meg még mindig ott van a keresek között

tegnapelőtt 13:06
 13/13 anonim ***** válasza:

12

A 11-re miért nen reagálsz? 😭

Nem trollkodásnak mondtam, komolyan gondoltam

tegnapelőtt 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!