Miért dugják ki az emberek az orrukat a maszkból?
De lehet benne levegőt kapni! Nekem sebészi, ruha és szelepes maszkom is van. Soha nem fulladtam benne. Pedig az én orrom is volt bedugulva.
10 percet nem bírnak benne ki a buszon? Mit tennének a nővérek helyében akik 8-12 órán át viselik?
Persze, #62, de amikor az anyukád/gyereked hal bele, vagy éppen te szerzel maradandó károsodást a vírus miatt, mert a lakosság naygrésze így viselkedik mint Te, és tényleg brutális járvány lesz, akkor majd te leszel a legjobban kiakadva hogy miért nincs még gyógyser ellene...
A maszk azért kell, hogy ne legyen ténylegesen hatalmas járvány az országban. Csak ezt az ilyenek mint Te nem értik meg.
''Egyébként meg én nem kérkednék itt a szelepes maszkommal, ami a világ legnagyobb önzősége, hogy te nyugodtan terjeszdhesd a vírusaidat ''
Az FFP3 maszk mióta terjeszti? Te normális vagy?
Akkor ide is beírom a választ az alábbi magánleveledre: "FFP3 madzkom van a legjobb minősegű, virologussal beszéltem azert vettem. Rohadtul nem terjesztem te nyomorék! Remélem a te anyad csaladod bele döglik a vírusba!"
1) Nem a maszk terjeszti a vírust, hanem TE, ha fertőzött vagy.
2) A kilégzőszelep arra van, hogy a kilélegzett levegő könnyen távozzon a maszkból. TEHÁT, ha fertőzött vagy, akkor a kilégzőszelepen keresztül ontod magadból a vírust, mintha rajtad se lenne a maszk.
3) Te valóban védett vagy, mert az FFP3 maszkon keresztül belélegzett levegő megtisztul.
4) Ha nem lenne kilégzőszelep a maszkodon, akkor a kilélegzett levegő is megtisztulna, tehát kevésbé lennél fertőző. De ha van kilégzőszelep, akkor kimegy rajta a vírus a páracseppeken utazva. Ez van. Hiába ez a legjobb maszk, ha van rajta kilégzőszelep, akkor te védve vagy, de a környezeted nincs védve tőled. Ez nem túl elegáns.
5) A fent idézett leveled alapján szerintem keress fel egy pszichiátert, mert az ilyen mértékű önkontrollprobléma árt az immunrendszerednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!