Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért dugják ki az emberek az...

Miért dugják ki az emberek az orrukat a maszkból?

Figyelt kérdés

De lehet benne levegőt kapni! Nekem sebészi, ruha és szelepes maszkom is van. Soha nem fulladtam benne. Pedig az én orrom is volt bedugulva.

10 percet nem bírnak benne ki a buszon? Mit tennének a nővérek helyében akik 8-12 órán át viselik?

2020. szept. 5. 20:13
 61/92 anonim ***** válasza:
41%
Azért nem hordják, mert buták. Semmit sem tudnak a vírus méretéről, terjedéséről, hogy ténylegesen mit okoz a szervezetben, miért is veszélyes MINDENKIRE. Én ilyen természettudományos területen dolgozom, szóvel teljesen tisztában vagyok a dolgokkal, és nagyon fáj látni, hogy az emberek nagy része vagy nagyon ostoba, vagy nem érdekli őket. Vagy egyszerűen nem megfelelő forrásból tájékozódnak, ezért téves információkat hisznek el.
2020. szept. 7. 17:09
 62/92 anonim ***** válasza:
48%
Az enyém nem lóg ki, mert eleve nem is veszek fel, vagy ha igen, akkor az államra, tessék-lassek. Március óta egyetlen egyszer szóltak rám. Képzeld, nekem szar benne, és a te kedvedert nem fogok szívni.
2020. szept. 7. 22:28
 63/92 anonim ***** válasza:
42%

Persze, #62, de amikor az anyukád/gyereked hal bele, vagy éppen te szerzel maradandó károsodást a vírus miatt, mert a lakosság naygrésze így viselkedik mint Te, és tényleg brutális járvány lesz, akkor majd te leszel a legjobban kiakadva hogy miért nincs még gyógyser ellene...

A maszk azért kell, hogy ne legyen ténylegesen hatalmas járvány az országban. Csak ezt az ilyenek mint Te nem értik meg.

2020. szept. 7. 22:31
 64/92 anonim ***** válasza:
9%
Tokmányszatírok.
2020. szept. 7. 22:39
 65/92 anonim ***** válasza:
52%
Tünetmentes emberek szórják a vírust mindenfele! Itt egy család megfertőződött, egyiknek volt csak tünete, azért tesztelték végig a családot, így kiderült, hogy mindannyian fertőzöttek, de addig a szülők simán tünetmentesen (köhögés, tüsszentés, szipogás nélkül) átfertőzték a kollégáinkat egyetlen munkamegbeszélésen. Egyébként meg én nem kérkednék itt a szelepes maszkommal, ami a világ legnagyobb önzősége, hogy te nyugodtan terjeszdhesd a vírusaidat a kilégzőszelepen keresztül, de azért más ne terjessze azokat rád...
2020. szept. 8. 00:19
 66/92 anonim ***** válasza:
49%
Mert sokaknak egyszerűbb az egészet Orbanra kenni, mint felelosseget vállalni a saját tetteikért és (normálisan) felvenni a maszkot. Szánalmas.
2020. szept. 8. 04:28
 67/92 A kérdező kommentje:

''Egyébként meg én nem kérkednék itt a szelepes maszkommal, ami a világ legnagyobb önzősége, hogy te nyugodtan terjeszdhesd a vírusaidat ''

Az FFP3 maszk mióta terjeszti? Te normális vagy?

2020. szept. 8. 13:11
 68/92 anonim ***** válasza:
71%

Akkor ide is beírom a választ az alábbi magánleveledre: "FFP3 madzkom van a legjobb minősegű, virologussal beszéltem azert vettem. Rohadtul nem terjesztem te nyomorék! Remélem a te anyad csaladod bele döglik a vírusba!"

1) Nem a maszk terjeszti a vírust, hanem TE, ha fertőzött vagy.

2) A kilégzőszelep arra van, hogy a kilélegzett levegő könnyen távozzon a maszkból. TEHÁT, ha fertőzött vagy, akkor a kilégzőszelepen keresztül ontod magadból a vírust, mintha rajtad se lenne a maszk.

3) Te valóban védett vagy, mert az FFP3 maszkon keresztül belélegzett levegő megtisztul.

4) Ha nem lenne kilégzőszelep a maszkodon, akkor a kilélegzett levegő is megtisztulna, tehát kevésbé lennél fertőző. De ha van kilégzőszelep, akkor kimegy rajta a vírus a páracseppeken utazva. Ez van. Hiába ez a legjobb maszk, ha van rajta kilégzőszelep, akkor te védve vagy, de a környezeted nincs védve tőled. Ez nem túl elegáns.

5) A fent idézett leveled alapján szerintem keress fel egy pszichiátert, mert az ilyen mértékű önkontrollprobléma árt az immunrendszerednek.

2020. szept. 8. 15:58
 69/92 anonim ***** válasza:
42%
Mert kényelmetlen. Aki félős, hordjon olyat, ami őt védi. Ennyi. Engem meg hagyjon békén.
2020. szept. 8. 16:30
 70/92 anonim ***** válasza:
41%
2020. szept. 8. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!