Miért dugják ki az emberek az orrukat a maszkból?
De lehet benne levegőt kapni! Nekem sebészi, ruha és szelepes maszkom is van. Soha nem fulladtam benne. Pedig az én orrom is volt bedugulva.
10 percet nem bírnak benne ki a buszon? Mit tennének a nővérek helyében akik 8-12 órán át viselik?
Korona,korona,
covid,covid.
A maszkból az orrod kilátszik.
Már nem váltod meg a világot.
Én nem bánom ha kidugják, csak ne akkor tegyék amikor egy olyan ember van a közelükben aki eltakarja az orrát is mert nem akarja az esetleges betegséget átadni másnak. Tehát ha én tekintettel vagyok a többiekre ők is gondolhatnának arra higy én se szívesen kapnám el ezt a nyavaját és vinném haza az idős szüleimnek.
Kérek mindenkit hogyha olyan ember van a közeledtek aki normálisan hordja akkor ti is vegyétek fel normálisan. Mert az élet nem csak rólatok szól!
És gondolom tudjátok hogy most is (ugyanúgy mint tavasszal) sokkal több fertőzött an mint amit mondanak. Úgyhogy ne nyavajogjatok tegyétek fel a maszkot ha zárt helyen vagytok másokkal.
Azért, mert valóban van egy érezhető fojtása.
Azért, mert a nagy orromon úgysem marad meg normálisan a maszk.
Azért, mert én a vírus ekkora méretű terjedését enyhén viccesnek tartom, főleg a nevetséges statisztikákkal.
Áh! Annyi dolgot tudnék mondani az egész szájkosaras korlátozás ellen, de úgysem fogod megérteni az én álláspontomat, csak eszetlenül nyomni a piros kezecskét...
"a kezeddel ugyan úgy össze fogdosol mindent"
Az megvan, hogy bőrön át nem fertőz és hogy a kezedet nem muszáj lenyalni? 🤦♀️
"a maszk által okozott minimális "oxigén hiányt""
Nem okoz oxigenhianyt.
"a nagy orromon úgysem marad meg normálisan a maszk"
Melyik típusú?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!