Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz homofóbnak lenni?

Gáz homofóbnak lenni?

Figyelt kérdés
Miért lett egyre elfogadottabb melegnek lenni? Sokan már azt hangoztatják, hogy melegnek lenni NORMÁLIS. Szerintem egyáltalán nem normális. Az a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség. Ha mindenki meleg lenne, akkor kipusztulna. Szerintem szörnyen káros ráerőltetni a társadalomra a meleg propagandát. Én a felvonulásokat se engedélyezném, nem hogy azt, hogy az follyon még a csapból is, hogy el kell fogadni a melegeket stb. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki annyira ostoba, hogy mondjuk így lázad a szülei ellen, hogy nem akar maga után utódot hagyni. Azzal sincs bajom, ha valaki mondjuk néha férfiakkal van együtt, ha ebben leli örömét, hát csinálja. Mindenkinek joga van ezekhez. De hogy még ezt a meleg propagandát is ennyire bele kell nyomni az emberek arcába azt elfogadhatatlannak, gusztustalannak és abnormálisnak tartom. Valaki meggyőzhetne arról, hogy miért normális dolog melegnek lenni, és miért jó, hogy gyerekek szeme láttára nőnek öltözött férfiak vonuljanak fel a városban.

2020. aug. 26. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/164 A kérdező kommentje:
de gondolom neked jogod lenne rinyálni ha eltörölnék a pride-ot
2020. aug. 26. 21:52
 22/164 anonim ***** válasza:
88%
Nem is volt idén, minek lovagolsz rajta, ennyire hiányzik már? Rinyálni bárkinek lehet, csak nem feltétlenül érdekel másokat. Én megoldom a problémáimat, te ne foglalkozz velük.
2020. aug. 26. 21:57
 23/164 A kérdező kommentje:
úristen mennyire agresszív és ostoba vagy.
2020. aug. 26. 21:59
 24/164 A kérdező kommentje:
tereled a témát de nem tudsz érdemben hozzászólni. fordítsd el a fejed ha nem tetszik. hű de jó
2020. aug. 26. 22:00
 25/164 anonim ***** válasza:
89%

"a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség"

Ez nem igaz. Ez érvelési hibád az, hogy hamis tényeket használsz.

Ha mindenki heteró lenne nagyon durva lenne a túlnepesedés, és azt nem nevezném jó iránynak.

A többiről meg nem vagyok hajlandó vitatkozni, az már személyes vélemény, és azt gondolsz róla amit szeretnél.

2020. aug. 26. 22:04
 26/164 A kérdező kommentje:
szerintem a túlnépesedés szempontjából elhanyagolható százalékban élnek emberek homoszexuális párkapcsolatban a világon.
2020. aug. 26. 22:08
 27/164 A kérdező kommentje:

"a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség"

Ez nem igaz. Ez érvelési hibád az, hogy hamis tényeket használsz.

te tényleg buta vagy :DDDDD

2020. aug. 26. 22:11
 28/164 anonim ***** válasza:
86%

A Pride nem az összes meleg embert jelképezi, ez olyan, minthogy egy koncerten is van egy csomó részeg barom akik miatt lenézik az összes ott lévőt.

Maguk a melegek meg miért ne lennének normálisak? Én azt mondom, hogy 2020 van, senkinek nem kéne azon aggódnia, hogy megfoghatja-e a barátja kezét az utcán, mert hátha agyonverik ...

Amikor kiderült egy jó barátomról, hogy meleg, akkor jöttem rá, mennyire rosszul viselik az emberek, mert ugye ahogy te is írod ez "nem normális", és akkor úgy érzik a homofóbok, hogy joguk van ítélkezni mások felett. Pont azért, mert a mai napig nem fogadják el sokan a melegeket.

A Pride meg, mint írtam megint más.

Ha nem akarod támogatni, meg elfogadni a te döntésed, de én meg a háborgást nem értem pl. Igazából jobb lenne, ha mindenki belekényszerítve egy hetero kapcsolatba szenvedne, hogy az emberek jól aludjanak? Vagy mi.

Amúgy a gyerekek a rasszizmust is tanulják. Ha abban nőjének fel, hogy elfogadott melegnek lenni, az lenne a természetes.

A világ elnéptelenedéséről meg annyit, hogy nem lesz nagy kár érte, miután az egész arról szól, hogy meg kell felelni egy iránymutatásnak, amiről valaki azt mondta, hogy ez a "normális". Nem győzték meg tudom, de hátha beleképzeled magad egy kicsit egy meleg helyzetébe, amikor minden áldott nap utálnak, mert nem a "megfelelően" viselkedsz.

2020. aug. 26. 22:15
 29/164 A kérdező kommentje:
ha homoszexuális párkapcsolatban élni az életeded normális lenne, akkor nem születnének gyerekek, nem haladna előre az emberiség. Szerintem azonos neművel aktust folytatni természetes, de azonos neművel párkapcsolatban élni, és elvetni az utódnemzés lehetőségét természetellenes. Szerintem ezek az emberek ezt csak dacból vagy feltűnési viszketegségből teszik.
2020. aug. 26. 22:21
 30/164 A kérdező kommentje:
nem lenne kár a világ elnéptelenedéséért? neked nem ér semmit ez a sok minden amit eddig elért az emberiség? nem csak a negatív dolgok vannak, persze van abból is rengeteg, de fejlődik is folyamatosan. nem csak arról szól a civilizáció, hogy meg kell felelned. fejlődhetsz is, feltalálhatsz új dolgokat stb. nem csak a szexualitás és a megbélyegzés stb létezik
2020. aug. 26. 22:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!