Most akkor igaz, hogy tombol a koronavírus, vagy átverték az egész emberiséget?
Te hogy látod?
Van mitől félni?
Úgy látom, azért jó a gyíkember háttérhatalmasoknak (egy maroknyi "elitnek") ez a helyzet,
mert ezzel is az önkényuralmukat akarják biztosítani.
Elhitették velünk, hogy tombol egy vírus, mindenki potenciális fertőző, így félnünk kell egymástól.
Az összes bevezetett intézkedéssel elidegenítettek minket egymástól, hogy a lehető legkevesebb esélyünk legyen összefogni...
mivel ha összefogunk, az az önkényuralmuk végét jelenti...
Semmi olyat nem állítottam, hogy bármihez is jobban értenék bárkinél.
A válasz annyi, hogy a szervezetednek több vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre lenne szüksége ahhoz, hogy tökéletesen működjön,
mivel ha minden meglenne, nem mutatna allergiás reakciókat.
"Semmi olyat nem állítottam, hogy bármihez is jobban értenék bárkinél."
???
Oldalak óta kattogsz azon, hogy az orvosok vagy hü lyék vagy hazudnak, de te jobban tudod.
Leírtam hogy minden tápanyag megfelelő mennyiségben van jelen a szervezetemben, ezt orvosi vizsgálat állapította meg.
Tehát nincs válaszod, mert f!ngod sincs az egész témáról, csak közhelyes-konteós marhaságokat pufogtatsz amiket olvastál valahol. Köszi a választ! :)
Már eddig is túl sokat foglalkoztam az allergiáddal, a továbbiakban légyszíves kímélj meg tőle,
és ne térj el a tárgytól.
Szóval,
ha valódi veszély lenne, és valóban az egészségünk megóvása érdekében történne minden,
akkor a híradások minden erejüket a nyugalom megőrzésére fordítanák,
és arra, hogy a lehető legpontosabb tájékoztatást kapjunk arról, hogy hogyan maradhatunk a legnagyobb eséllyel védettek...
De ennek pont az ellenkezőjét látom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!