Most akkor igaz, hogy tombol a koronavírus, vagy átverték az egész emberiséget?
Te hogy látod?
Van mitől félni?
Mi lenne a konkrét célja az átverésnek? Mert ezt még sehol nem láttam megmagyarázva. Tegyük fel hogy van valami gyíkember-háttérhatalom, aki bekamuzza a népnek hogy itt egy vírus. És ez azért jó nekik, meeeert....?
Nekem fura ez. A vírusok erről híresek, hogy időnként mutálódnak. Nem értem miért olyan elképzelhetetlen ez sokak számára, hogy jött egy vírus új mutációja, és megfertőzött sok embert. Mintha ez olyan irreális lenne hogy alternatív sztorikat kell gyártani... :D
Az elejétől a végéig nézd meg. Az elsőtől az utolsóig igaz az amit mond:
Nem gondolnám hogy minden igaz, de van vírus, meghalnak emberek és jó lenne, ha a sok idióta nem munkálkodna azon, hogy jobban terjedjen.
Nem is csak az, hogy nem vesz maszkot a boltban, de ezek a keményvonalas maszk és egészségügyellenesek, akik szerint Trump pedofilokat csuk le, direkt összeomlasztják a gazdaságot, adrenochrome, 5G, Soros.. nem értem, honnan ez a sok hülyeség... facebookon egy csomó ismerősöm benne van a normális életes csoportban, hát annyi idiótaságot rég láttam egy helyen.
Egyébként meg eü dolgozó vagyok, közelről látom mi megy. Nem halnak meg naponta százan kínok közt fetrengve, de azért elég kellemetlen betegség ez, inkább bírjuk ki a plázázást és ne mászkáljunk órákig maszk nélkül a tescoban.
Vajon ha elkezdem terjeszteni, hogy a Hold sötét oldalán kísérletezték ki a vírust, mennyien fogják bevenni?
Anyukám naponta új konteókkal lep meg, kezdem unni..
Egyébként akkor nincs vírus.
De van 5G, ami a vírust okozza.
Hopp. Akkor mégis van vírus?
#8: :-D :-D
A konteósok nem a logikájukról híresek.... :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!