Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor igaz, hogy tombol...

Most akkor igaz, hogy tombol a koronavírus, vagy átverték az egész emberiséget?

Figyelt kérdés

Te hogy látod?

Van mitől félni?

2020. júl. 30. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

A linket köszi, megnézem ;)

Azt nem vitatom, hogy létezik a koronavírus,

mindig is voltak és lesznek is vírusok.

Viszont meglehet, hogy mesterségesen állították elő, és szándékosan terjesztették el.

Annak érdekében, hogy minél több embert megbetegítsen a vírus, még hatalmas pánikot is keltettek, hogy a lehető legjobban le legyen gyengítve mindenki szervezete, hogy az a leggyengébb vírusnak se tudjon ellenállni...

És teszik mindezt azért, hogy rabszolgaságba hajtsanak minket, és az oltás után azt tehessenek velünk, amit csak akarnak a távirányítású nanochip segítségével, amit az oltóanyaggal belénk nyomtak...

2020. júl. 30. 11:13
 12/61 anonim ***** válasza:
55%
"Viszont meglehet, hogy mesterségesen állították elő, és szándékosan terjesztették el." - Tekintve hogy a vírusok mutálódnak, mert ilyenek, öngyilkosság lenne szándékosan szabadon ereszteni, hiszen azt is megölheti egy mutáció révén, aki szabadon eresztette. Annyira nem fejlett a tudomány, hogy ilyen szinten tudják irányítani, hogy ne forduljon a megalkotói ellen.
2020. júl. 30. 11:17
 13/61 A kérdező kommentje:

Egy vírustól nem lenne nehéz védekezni különben, elég lenne hozzá némi tudatosság és egészség...

és milyen érdekes, hogy pont ettől a két dologtól akarnak megosztani minket...

2020. júl. 30. 11:21
 14/61 anonim ***** válasza:
65%

"mesterségesen állították elő, és szándékosan terjesztették el.

Annak érdekében, hogy minél több embert megbetegítsen a vírus"

Hát nem tudom. Abszolút valósnak és komolynak tartom a vírust, de azért szándékos tömegpusztító fegyvernek elég gagyi lenne, ahhoz nem elég hatékony.

Ha ilyesmit akarnának, nem kéne "előállítani" semmit, elég lenne olyan létező vírusokat elterjeszteni, amikre (már/még) nincs elég immunitása az embereknek.

Ki foszt meg a tudatosságtól és az egészségtől és mivel?

2020. júl. 30. 11:25
 15/61 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan kérdező. Nem látják az összefüggést, hogy azért van ennyi kóborkutya, hogy a kínaiak megvegyék és beléjük ültessék a rakétát, és észre sem veszed, amikor lehajolsz megsimogatni, hogy már fel is robbantál. A lökéshullám pedig még jobban szétszórja a koronavírusgyökereket.
2020. júl. 30. 11:27
 16/61 A kérdező kommentje:

Félreértés.

Ebben a buliban nem a vírusnak van hatalmas ereje, hanem a félelemnek és a pániknak, ami elsősorban felőrli az embereket, onnantól a vírus már csak hab a tortán :)

2020. júl. 30. 11:30
 17/61 anonim ***** válasza:
53%

"Egy vírustól nem lenne nehéz védekezni különben, elég lenne hozzá némi tudatosság és egészség."

EZT fejtsd ki bövebben, ha ennyi elég lenne ugyanis, akkor SOHA nem lenne EGYETLEN járvány sem!

2020. júl. 30. 11:34
 18/61 anonim ***** válasza:
24%

Hát akkor is elég gagyi, egyetlen embert se ismerek akit felőrölt volna a vírus, vagy nagyon pánikolt volna.... szóval?

És erről megfeledkeztél: Ki foszt meg a tudatosságtól és az egészségtől és mivel?

2020. júl. 30. 11:35
 19/61 anonim ***** válasza:
58%

"szándékosan terjesztették el...Annak érdekében, hogy minél több embert megbetegítsen"

Orvos látott már?!

2020. júl. 30. 11:36
 20/61 anonim ***** válasza:
82%
Aki hajlamos túlparázni dolgokat, annak mindegy, hogy vírus, gazdasági válság, vagy szúnyogcsípés vagy bármi más a kiváltó ok. Engem nem őröl fel, gazdasági válság idején voltam pályakezdő, többször talpra álltam a gödörből, orvos csak akkor lát, ha az éves üzemorvosi vizsgálatra megyek, vagy ha fogamzásgátlót megyek felíratni, vagy ha tényleg baj van, de amúgy még egy vitamint is hajlamos vagyok elfelejteni beszedni, évek óta nem voltam táppénzen. Nem lennék célcsoportja egy ilyen támadásnak, rajtam nem nagyon találnának fogást.
2020. júl. 30. 11:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!