Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jött most ennyire szóba...

Miért jött most ennyire szóba az iskolarendőrség? Mi miatt kell?

Figyelt kérdés

Mi miatt kell? Érdekel nagyon, mert a mi sulinkban nem lesz.

Szla ide nem jönnek. nem is értem, hogy minek kell. Senki nem verekszik. senki nem támad meg senkit.

2020. júl. 16. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Na, oda pont ezért nem is kell.

De sok állami iskolában borzalmas a helyzet... Szakképző gimnáziumokról ne is beszéljünk 😖

2020. júl. 16. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Örülj neki, hogy a te iskolád nem ilyen, de főleg északkeleten rengeteg cigányfertőzött település van, ahol viszont bizonyos elemek napi szinten terrorizálják a többi gyereket és a tanárokat is.
2020. júl. 16. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk már anno is általánosban megrúgta a takony 10 éves az idős, ig.helyettes nőt mert rá mert szólni,ne rohangáljon a folyosón. Kis g.ci.
2020. júl. 16. 12:43
 4/10 A kérdező kommentje:

jó mondjuk a cigány az más tészta. ott külön karantén kéne nekik. tudom milyen átsétálni egy bizonyos utcán. plána éjjel. verjük meg, ha van rajta sapka. ha meg nincs akkor azért.

de a mi iskolánkba cigányt nem vesznek föl hál' istennek. roma jöhet, az van, de azok közül is az értelmes.

2020. júl. 16. 12:49
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ez a kormány beismerése arra vonatkozóan, hogy úgy elk-rták a közoktatást, hogy már ők maguk se tudják, hogy hozzák helyre.
2020. júl. 16. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem lesz automatikusan minden iskolában, de a problémás helyeken igen.
2020. júl. 16. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Azért kíváncsi leszek, mit old majd meg. Mire szólnak a "vastag embernek", addigra már rég lejátszódott az egész tanárverés, semmit se fog tudni kezdeni az üggyel.
2020. júl. 16. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Én is kíváncsi vagyok, hogy lesz ez megoldva. Meg hogy az őrök tényleg fel mernek majd lépni, vagy olyanok lesznek, mint az ellenőrök, hogy nénit cseszegetik, nagy kopaszt elengedik.

Plusz ha másnap Zolika becipeli az egész családot, hogy itt a csúnya őrbácsi, aki bántott...

2020. júl. 16. 14:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen ezért mondom. külön karantén a cigányoknak. Ez nem antiszemitizmus, csupán elővigyázatosság. ilyen a vérük. erőszakos nép.
2020. júl. 16. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha balhézik a gyerek a suliban, meg kell vonni a csp-t a családtól.
2020. aug. 16. 06:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!