Miért ilyen igazságtalan az élet és miért vagyok ilyen szerencsétlen?
A szépek válogathatnak a pasik közül, nekem meg csak a selejt jut, de az is egész életre, mert nem válogathatok.
A gazdagok nagyrészét segítik a szüleik, míg nekem a semmiből kell majd várat, és semmiből várat nem lehet. A gazdagok alapja több lesz, mint a "karrierem" csúcsa, mert ők arról a csúcsról indulnak.
Másoknak már 20 évesen ház és kocsi van a popójuk alatt, míg én a filléres fizetésemből max 50 ezret tudok félretenni, amit ha 20 éven keresztül gyűjtök, úgy, hogy nem szórakozok, és nem megyek nyaralni, az még mindig csak 12 millió, abból meg nem lehet házat venni.
Nincs tehetségem semmi olyan dologhoz, amiből pénzt tudok csinálni, nincsenek olyan kapcsolataim, akik be tudnának intézni jó munkahelyekre, így marad a csicskaság.
Kamatos kamat, kezdj el tanulni a befektetesekrol, ilelletve fejleszd magad h jobban fizeto allast szerezz tobbet tudj megtakaritani, csunyabb lanykent is lehet jo pasid ha olyan a szemelyiseged.
Nem azt modnom h barmit elerhetsz de ha nem fogsz fejlodni akkor tenyleg csak azokat kaphatod meg amiket a mostani kepessegeid, tudasod alapjan elerhetsz.
Persze mas kerdes h ha ezt elfogadod akkor igy is lehet boldog eleted, ugyanis nem a penz bagy a szepseg ami boldogga tesz, de ezert itt altalaban lepontoznak.
Egyesek haldoklanak, éheznek, szomjaznak, de neked az a problémád, hogy nem kapsz semmit energiabefektetés nélkül? :D
Nem csoda, hogy itt tartasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!