Érdemes Szlovákiába költözni?
Figyelt kérdés
dec. 23. 11:54
1/14 anonim válasza:
Nem. Nagyon drága és ugyanennyi lepusztult rész van, mint itthon. A keleti rész egy az egyben felejtős, a déli hatarmenti rész lepusztult egykori bányavidék, Pozsony felé jobb a helyzet, mert onnan átjarnak dolgozni Ausztriába. Vásárolni meg Győrbe. Nálunk itt a középső határvidéken ki vannak fosztva a boltok, mert a szlovákok lerabolnak mindent.
2/14 anonim válasza:
Én pont a keleti részébe szeretnék költözni, többször el is mentem oda kocsival, több településre. Hát, borzalmas a helyzet.
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy annyira nagy kánaán lenne. De elképedtem mikor szállást kerestem és jobban megérte Szlovákiában megszállni mint Magyarországon.
Boltban is valamivel kedvezőbbek az árak, de nem sokkal. Maga a települések kinézete nem kecsegtet jól, legalábbis amit láttam belőlük.
Biztosan van jobb rész is ott, de alaposan meg kell gondolni. Ez attól függ mit akarsz ott csinálni, mit dolgoznál. Neked kel tudnod miért akarsz odamenni, neked kell tudnod megéri e.
4/14 anonim válasza:
Nekem nincsenek jó tapasztalataim, lepukkadt sok rész, a nyugati részek pedig baromi drágák.
5/14 anonim válasza:
Múltkor Komárnóban át akartak verni egy étteremben, aztán megbüntettek mert nem tudtam hogy menetfény kötelező nappal a falvakban is. Közben lepukkadt falvakat láttam csak. Nekem nem jött be.
6/14 anonim válasza:
Miért lenne érdemes?
Miért merült fel nálad ez a kérdés?
Ha már külföld, akkor miért pont szlovákia?
7/14 anonim válasza:
Akkor már inkább Románia. A fizetések magasabbak, mint itthon, de az élet se 3x annyiba kerül.
9/14 anonim válasza:
Nem éri meg, ott az ingatlanok még vidéken is nagyon drágák. Pozsonyból is egy csomó szlovák kiköltözik Rajkára, meg Mosonmagyaróvárra, mert jóval olcsóbb nekik. Hiába kicsit magasabb a fizu, ha az ingatlanárak is legalább ugyanennyivel magasabbak.
10/14 anonim válasza:
2
"Hát, borzalmas a helyzet."
Konkrétan mit értesz ezalatt?
5
Hány euró volt a bünti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!