Érdemes Szlovákiába költözni?
Figyelt kérdés
dec. 23. 11:54
11/14 anonim válasza:
#10 Konkrétan most, 2024-ben egy bizonyos másik etnikum erőforrásai csapatban, 8-10 évesen lerohanták a kocsimat, hogy adjak cigit, vagy kaját, mert nincsen mit szívni, meg éhesek. 8-10 évesen, az EU-ban, Európa közepén, én is csak lestem.
12/14 anonim válasza:
Jaja, szlovákiában kemény cigánygettók vannak. Nem ilyen romungró cigánysor van arrafelé, mint nálunk, hanem 100% pandzsáb génű őscigók. Akiket még a kasztrendszer is kitagadott. Sötétek, mint az éjszaka. Indiában nem látsz olyan igénytelenséget, mint ők.
13/14 anonim válasza:
#12 És velük a gyámügy sem foglalkozik, mivel ha elvisznek egyet otthonba,akkor addig születik 4 másik, szóval már ki sem mennek oda, nincsen értelme.
14/14 anonim válasza:
#12 Ezt én is észrevettem. Vajon mi ennek az oka? Idén a Tátrában kirándultunk, Poprád környékén indiai dzsepettókat láttunk. És ahogy élnek, az sokkal durvább, mint itthon. Sose mennék oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!