Miért ilyen igazságtalan az élet és miért vagyok ilyen szerencsétlen?
A szépek válogathatnak a pasik közül, nekem meg csak a selejt jut, de az is egész életre, mert nem válogathatok.
A gazdagok nagyrészét segítik a szüleik, míg nekem a semmiből kell majd várat, és semmiből várat nem lehet. A gazdagok alapja több lesz, mint a "karrierem" csúcsa, mert ők arról a csúcsról indulnak.
Másoknak már 20 évesen ház és kocsi van a popójuk alatt, míg én a filléres fizetésemből max 50 ezret tudok félretenni, amit ha 20 éven keresztül gyűjtök, úgy, hogy nem szórakozok, és nem megyek nyaralni, az még mindig csak 12 millió, abból meg nem lehet házat venni.
Nincs tehetségem semmi olyan dologhoz, amiből pénzt tudok csinálni, nincsenek olyan kapcsolataim, akik be tudnának intézni jó munkahelyekre, így marad a csicskaság.
Szerintem szánalmas, hogy úgy vársz el bármit is, hogy nem tettél érte semmit.
Belül-kívül csodás párom van, a szüleim sokat segítettek anyagilag, szóval az a réteg vagyok, akit nem kedvelsz (?), de legalábbis irigyelsz.
A panaszkodással nem sokra mész, mert igen, igazságtalan az élet, valakivel kedvesebb, valakivel mostohább, de még így is sokan vannak, akik ölnének a te helyzetedért. Azt mondod, hogy ők nem érdekelnek. Ennyi erővel én ugyanígy vélekedhetnék rólad, nem?
A változtatás lehetősége ott áll előtted, de ha neked elég csicskaság, hát rajta.
22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!