Szerintetek a lányoknak is ki kell élniük magukat fiatalabb korban?
Ugye fiúknál ez a téma nem annyira tabuként van kezelve. Náluk úgymond elfogadott, ha 13-23 éves kor között inkább kiélik magukat nem keresnek tartós kapcsolatot, mert arra még később lesz idejük.
De mi a helyzet a lányokkal? Egyáltalán náluk lehetséges ez úgy, hogy azért egy alapbizalmat(ne öljön meg ne, kényszerítsen rá arra amit nem akarsz akár erővel, vedekezés kérdése, ne videózza le, ne hordjon le) ki kell alakítani a szexhez ráadásul egy lánynak sem esik minden jól ( pl.:'rossz'5 perces menetért eldobni magát aztán a fiú rá se heverít vagy fiú csak a saját javát nézi a szexnél).
Lányoknak is érdemes kiélni magukat ahelyett, hogy várnak egy olyan fiúra akivel megtudna teremteni egy jól működő egeszséges párkapcsolatot?
Mit hagyj ki egy lány, ha fiatal éveiben nem élte ki magát? Egyáltalán a lányoknak ilyen téren mennyire van szükségük (nyílván ők is fantáziálnak)?
Meg például azoknál a lányoknál akiket nem a látvány indítja be hanem valami más.
Meg eleve a múltból fakadó dolgok, hogy míg a nő a stabilitást keresi a férfi addig inkább a génjeit próbálja odadadományozni minnél több nőnek.
Ez még mennyire van hatással ránk, mert azóta azért fejlődött az emberiség? Még mindig tudatalatt vagy a nemiszerepek ebbe közre játszanak amikor felnövünk?
De miért ez szerintem nem tabutéma. Csomó felnőtett is hallok, hogy ez javasolják fiatalabb srácoknak. Vagy férfiak hivatkoznak úgy, hogy ők már kiélték magukat es mondjuk most már lecsillapodtak.
Szerintem az se jobb ha egy fiú azért marad kapcsolatban egy lánnyal mert ott van szex, de egyébként nem szereti a lányt. Akkor inkább élje ki magát mondja, hogy ezt a korszakát éli, mint hitesse el a másikkal, hogy fontos aztán hopp megcsalta vagy eltűnik vagy elhordja mindennek a csajt a háta mögött.
Nyílván egy kapcsolat az rengeteg jó dologgal jár de dolgozni kell, hogy jól működjön.
Attól még, hogy vannak hormonok a lányoknál elég nagy tabu így a szexualitás de lehet a mostani tizenéveseknél másképp van.
Kelleni semmit sem kell…
Ha egy lány romantikus szerelemre vágyik, akkor óva inteném attól, hogy ezt egyéjszakás kalandokban keresse.
Nekem viszont jól jött, hogy volt egy tombolósabb időszakom, mert most a párom kellett nem érzem azt, hogy véglegesen kimaradtam valamiből.
A nők is különböznek.
Van, akinek eszébe sem jut “kiélni magát”.
Van aki szeretné, de a társadalmi irgumburgumtól való félelmében nem teszi, aztán megbánja.
Van, aki ész nélkül lefekszik mindenkivel, és ezt bánja meg.
És van, aki kiéli magát és kellemes múltbéli emlékként tekint vissza erre az időszakra.
Én minden fiatal lányt arra bátorítanék, hogy hagyja figyelmen kívül a külső nyomást, legyen az konzervatí kotnyeleskedés vagy liberális belepofázás, és tegye azt, ami neki személy szerint jó.
30 éve is ez volt.Mindenkinek ki kell élnie magát,de ez nem azt jelenti,hogy éjjel nappal dugni kell.Hanem,hogy úgy éljen,ahogy szeretne.A szexuális felvilágosítást egész kicsi korban kellene kezdeni.Az emberek nagy része szégyenlős,nem ismeri a testét.
Vannak még visszamaradottak,akik megszólják a nőket,mert merik élvezni az életet.A nők is ugyanugy vagynak a szexre,és nem mindenki akar kapcsolatot.Nekem sokkal nehezebben megy az,hogy párkapcsolatom legyen,mint a dugás.Nagyon ritkán vagyok szerelmes és akkor se biztos,hogy együtt maradunk.A szex viszont kell,és addig megyek,amíg olyat nem találok,ami minősegben és mennyisegben is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!