Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiatalabb lányoknak miért...

A fiatalabb lányoknak miért az idősebb, 30+ os pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

2023. dec. 22. 21:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Nekem személy szerint azért, mert arra a korra már elég érettek. Felelősségteljesek. Egy korombeli még javában bulizgat, piál hétvégente vagy kockul egész nap.
2023. dec. 22. 21:20
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Mikor én voltam tizen, vagy huszonéves, nekem is a 30-hiz közeli, 30+-osak tetszettek, azért, mert külsőre vonzóbbak voltak, mint a korombeliek.
2023. dec. 22. 21:23
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Azért, mert azt a korosztályt már a lényeg érdekli az életből mint pl. gyerek, ház, autó stb. és nem a nyalizás és a nyafogás, és nem főként az egy éjszakás kaland. Valószínűleg úgy értékelik, hogy jobban jár egy komoly kapcsolattal egy idősebbel, mint egy semmilyennel egy fiatallal. Esetleg úgy látják, hogy az idősebbek jobb választás komoly kapcsolatra. Vagy pedig a szeretkezést komoly kapcsolat alatt tudják csak elképzelni, és erre nem felelnek meg a fiatalabbak némelyeknek.
2023. dec. 22. 21:27
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Vagy pedig az idősebbeknél tudnak nagyobb tapasztalatra szert tenni, és több mindent megtanulni.
2023. dec. 22. 21:33
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Vagy némelyik lány már fiatalon fejlettebb és intelligensebb, mint a többi, és az idősebbeknél talál rá a saját szintjére.
2023. dec. 22. 21:38
 6/19 anonim válasza:
77%
Lássuk csak, mert van munkájuk, és nem kell a szüleiktől kapott zsebpénzre és ösztöndíjra várni, ha moziba akar vinni? Vagy mert saját lakása van, és nem kell a szülei előtt pironkodnom, mikor WC-re megyek, vagy szeretkezünk? Vagy esetleg azért, mert nem videójátékozik és Insta csajokat bámul? Nem is tudom.
2023. dec. 22. 21:41
 7/19 A kérdező kommentje:
Akkor a saját korosztályotokat, éretlennek tartjátok?
2023. dec. 22. 21:45
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

48 èves pasi vagyok-tehát voltam 30-as,20-as,sőt 40-es is...de nem emlékszem hogy valaha rajongtak volna értem fiatalabb csajok.

Meggyőződésem,a kor magában nem vonzó.Kell még egzictencia,humor,sárm,intelligencia,magabiztosság,ahhoz hogy egy férfi vonzó legyen.

2023. dec. 22. 21:51
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Én 35 vagyok, de általában a fiatalabb lányok érdeklődnek irántam.

2023. dec. 22. 21:56
 10/19 anonim válasza:
100%
Vitatható, de a férfiak többsége korral egyre vonzóbb lesz ha egészségesen él. Ez egy nagy szerepet jatszik az egészben, a másik pedig a pénz. Nem nagyon említették a fentiek, de a nők javarészének elég fontos a lové. Minel ideosebb vagy, általában stabilabb a háttered. Nem akarok általánosítani, de általában ez van. Az idősebb nők viszont azért hajtanak a fiatalabb pasikra mert több az "energia"...
2023. dec. 22. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!