Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó a fiatalabb lányoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adam01010101 kérdése:

Miért jó a fiatalabb lányoknak, hogy más fiúk körül keverjék a ...-ot?

Figyelt kérdés

több általános iskolába járó lány, illetőleg egy- két srác is folyamatosan

belefolynak az életembe, és szétbomlasztják a nagynehezen felépített kapcsolataim

egyszerű példaként:

ÁL Facebook profilon az én nevem profilképem, és az adataim

amivel más lányokra Írnak szép dolgokat.. (lányok teszik ezt...)

ez, és az ehhez hasonlók még úgy ahogy tűrhetőek, de a napokba átlépték ezt a határt, és elgondolkoztam, hogy lehet én csinálok rosszul valamit?!

tehát.. mostanában a barátnőmmel alapból nem voltunk túl jó helyzetben.

kísértem haza, és valamin sikerült összekapni.

aztán egy olyan dolgot jegyzett meg, amit már nem tudtam tolerálni, ezért megfordultam és elindultam haza.

lényegében nem let volna nagy dolog, de csak hogy találkozhassak vele, minimum 3-3 órákat szoktam várni, és utána két falun átsétalni, mert este nem jön már busz.

tehát megfordultam és elindultam haza.

út közben találkoztam egy lánnyal, aki elkísért a faluvégig.

és ugyan az a csapatnyi lány meglátták hogy melletem 2 méterrel sétál a lány, és harmadnap pedig már azt hallotam, hogy én kézenfogva mentem a lánnyal, meg csókolóztunk.

a párom nem egy hiszékeny lány, de úgy elterjesztették ezt az egészet, hogy még én is majdnem hittem nekik.

na mindegy, ez elég ok volt, hogy ismét összevesszünk, és odáig fajult, hogy ez miatt nem beszélünk.

ezek a lányok 3-4 évvel fiatalabbak nálam.

és nagyjából 4 éve csinálják ezt rendszeresen.

miért jó ez a dolog? vagy én állok rosszul ehhez az egészhez?

ezért csinálják, mert érzik a fogást?

mit tudnék tenni ellenük? nagyon nagyon unom már az egészet, a szüleik meg szarnak rá ha szólok nekik, sőt még ki is nevetnek.

2022. jún. 23. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Mert még nem kaptad el őket, és nem verted meg őket, mint a lovat.

Ezt kell tenni, de ügyesen. Ne legyen nyoma és ne mások szeme előtt csináld.

Kezdésnek elég felkenni a falra és megfenyegetni.

2022. jún. 24. 02:02
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom az egyes miért lett lepontozva, igaza van.
2022. jún. 24. 07:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod magad. Nem kell verekedni, csak beijeszgemi őket valamivel. Komolyan hagytad, hogy kb 5.-es gyerekek (hamár vagy 4 éve ez megy) zaklassanak?
2022. jún. 24. 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosíts! 1-2 gyökérről van szó, ne úgy tedd már fel a kérdést, mintha egy teljes korosztály görény lenne!

Egyébként meg jelentsd a profilt, de akár belengetheted nekik, hogy megteszitek a feljelentést. Mert amúgy lehet, és el is meszelnék őket.

2022. jún. 24. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a képeddel facebookot csinálnak, akkor rendőrségre is mehetsz. Ezen felül pedig szólj mondjuk a szüleidnek, ezen csajok szüleinek, vagy a barátaidnak.
2022. jún. 24. 09:04
 6/7 A kérdező kommentje:

a srácot már többször is elkaptam, és ugyan mondtam neki, de sose bántottam kissebet.

a kislányokkal viszont nem tudok mit kezdeni.

én szüleim nem vesznek komolyan, a gyerekek szülei meg leszarnak.

nem fér a fejembe. engem ilyenért szarrá vertek volna ithon, nem hogy még kinevették volna az illetőt.

2022. jún. 24. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
"én szüleim nem vesznek komolyan, a gyerekek szülei meg leszarnak." - Akkor irány a rendőrség.
2022. jún. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!