Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalabb lányoknak is tetszhe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányoknak is tetszhetek?

Figyelt kérdés

13-15 éves korosztályú csajt akarok szerezni , főleg , hogy nekem ez a korosztály jön be. Másrészt mert én is fiatal vagyok! Nem rég tőltöttem a 16-ot! És ha lehet már benne lennék egy komoly kapcsolatba is. De egy kavargatásnak is örűlnék persze úgy , hogy menne mellette romantika is! Nos az ahelyzet , hogy a majdnem nagydarab “macis” testalkatom van persze van mellé izom mivel 4 hónapig jártam edző terembe még nagyobb testömeghel és nem vagyok túl magas se! 177 cm magas vagyok szóval egy 171 cm körüli lánynak nem tudom , hogy kellenék e. És 82-83 kg! Van egy kis zsír mindenhol a hasamon látszpodik a legjobban, polóba is látszik, hogy majdnem már nagy darab vagyok persze izmos is vagyok mellette! És úgy hallottam , hogy a 14-15 éves lányoknak inkább az átlagos/sovány testalkat jön be kis kockahassal! 15-nél idősebb lány meg már más tészta, nekem nem való.... Olyan csaj kéne aki egy szépség, csinos, helyes, ha nem is teljesen fullos , illetve jóarc,kedves, max poénból lehet néha kicsit “flegma” buta ne legyen , átlagos de inkább kicsit okos legyen, de ne nagyon! ! Viszont a kinézetem meg van hozzá, bár mostanába van pattanás az arcomon! Nem arra kel gondolni , hogy teli van. De egy pár pattanásom van, olyan is van 1-2 ami fehér! De ez remélem még el megy! Illetve vannak olyan 16 év alatti lányok akiknek az átlag-vékonynál nagyobb testömeg is be jön? Esetleg itt van olyan? Am lehet buta kérdés, de lehet vannak olyan lányok akiknek később változik csak az izlésük! Nekem is eddig a full vékony lányok jöttek be csak. Most is szeretem a lapos hast! Viszont mostmár azt is szeretem ha nem teljesen lapos a hasa , persze nem is a has a lényeg hanem e mellett más dolgok lehet , hogy nagyobbak lesznek .Persze ne husis legyen...

16/F

2019. márc. 18. 15:47
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

És tudom... De a lánynak

kell vékonyabbnak lenni... Meg amugy is sok kövér fiu is vékony lánnyal van mert az tetszik nekik és össze is jön nekik egy!

2019. márc. 18. 16:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Ügye azt vágod hogy nem csak külsőségből áll az egész? max a kavaráshoz külsőség (meg ha buliba vagy akkor sok alkohol)
2019. márc. 18. 16:08
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen, írtam belső tulajdonságokat is. Ha erre gondoltál, am

bulizni is szoktam járni! Csak ezért kérdeztem , hogy pl buliban ràm jöhet e így pl ilyen korosztályba is lány... ?! Mert már 17 éves jött rám! De 15 még nem.

2019. márc. 18. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Ezt végig olvasva megértettem miért tapadnak rám 16-18 as csajok 30 évesen. .. .
2019. márc. 18. 17:04
 5/17 anonim ***** válasza:
Én 170 vagyok és nekem bejönnek az alacsonyabb csávók is csak azért 4-5 cm különbség azért legyen meg. Amúgy szerintem kicsit fogyj le, vagy izmosodj hogy ne nagyon legyen felesleg, és szerintem úgy jó lesz.
2019. márc. 18. 18:32
 6/17 A kérdező kommentje:
13-15 éves lányok közül, olyanokrol amiket megemlítettem a kérdésbe nem lenne hajlando valaki válaszolni? Ha egyátalán van...
2019. márc. 18. 20:37
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Mi a f bajod van? Leírtál magadról mindent ami külsőség, ez a rész nem érdekel senkit. Az sem érdekel senkit hogy az arcod mennyire pattanásos, és hogy fehér e (amit amúgy ki kéne nyomni csak megjegyzem). Kinézetre egy álom csaj kell neked, de mi az hogy ne legyen buta, inkább okos de ne nagyon? xD Te se vagy valami okos, csak buta de nem nagyon. Minden embernek más elvárásai vannak a másik nem felé. Van olyan akinek bejössz, van olyan akinek nem. Meg azt sem értem, hogy miért baj ha valaki 16 vagy idősebb...15 éves egy lány aki tetszik, de két hónap múlva 16 lesz...összejössz vele aztán meg elhagyod vagy mi? Vagy ez egy ilyen kódex a számodra hogy 16 alatt lehet csak? Súlyos bajaid vannak. Válaszolva a kérdésedre: igen, bejöhetsz pár hónappal fiatalabb lányoknak is :D (bár aki ilyen szellemi gondolkodású emberrel összejönne...) Ja és ez nem társkereső :)
2019. márc. 18. 20:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Bár én már 16 vagyok, azért válaszolok.

Őszinte leszek, sok lányt nem fogsz megfogni hasonló kaliberű szövegekkel. Elsősorban téged a külsőségek érdekelnek, ami engem speciel rettenetesen zavarna, hogy előbb néznéd meg, hogy szép vagyok-e melletted az utcán, mintsem hogy a személyiségem érdekel-e. Aki a külsőségekre megy és nem vágyik komoly kapcsolatra, azoknak biztosan bejössz, de nekem nem nagyon szimpatikus, hogy a szöveged csupán 20%-a szól a belső tulajdonságokról, a maradék a külső.

2019. márc. 18. 21:01
 9/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolso előtti te nem vagy normális! Nyílván nem szakitanék vele ha betőltené a 16-ot! Mivel , hogy nem csak ő lenne idősebb pár hónappal hanem én is! És nem álom csaj kel! Tetszen nekem és kész! Tul sok a hulye itt! Mert valaki szép még lehet kedves is! Ti is megérthetnétek ezt végre! A másik meg az , hogy úgy leírom. 55%-ban a belső a fontos nekem is! Sorry ha keveset írtam, de az utolsó előttinek ebbe igaza van. Mindenkinek más jön be! Amúgy meg ha 20%-ba lenne fontos a belső. Még az se lenne olyan gáz ,max egy kicsit talán! mivel ismerek sok olyat akik 100%-ban csak a kűlsőre meg arra mennek , hogy menő legyen valaki! De azokrol mindenki tudja , hogy nem

is túl jó emberek :D!

2019. márc. 18. 21:39
 10/17 A kérdező kommentje:
És most nem akarok lekezelő lenni. Alapból nem ilyen vagyok! De várom a beoltó kommenteket! Mert , hogy ti csak ne írkáljatok nekem ilyeneket , hogy buta vagyok, meg , hogy milyen a szellemi szintem, meg , hogy milyen szöveggel írtam le ezt a kérdést! Mert ti is buták vagytok az utolsó 2-re értem! Pláne a az utsó előttire akinek komolyan nincs meg a 70-es iq-ja se! Ha komolyyn képes volt beírni azt , hogy biztosan szakítok a lánnyal ha betőlti a 16-ot! Az ilyen buta emberek engem úgy fel tudnak húzni 😕🤬!
2019. márc. 18. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!