Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalabb lányoknak is tetszhe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányoknak is tetszhetek?

Figyelt kérdés

13-15 éves korosztályú csajt akarok szerezni , főleg , hogy nekem ez a korosztály jön be. Másrészt mert én is fiatal vagyok! Nem rég tőltöttem a 16-ot! És ha lehet már benne lennék egy komoly kapcsolatba is. De egy kavargatásnak is örűlnék persze úgy , hogy menne mellette romantika is! Nos az ahelyzet , hogy a majdnem nagydarab “macis” testalkatom van persze van mellé izom mivel 4 hónapig jártam edző terembe még nagyobb testömeghel és nem vagyok túl magas se! 177 cm magas vagyok szóval egy 171 cm körüli lánynak nem tudom , hogy kellenék e. És 82-83 kg! Van egy kis zsír mindenhol a hasamon látszpodik a legjobban, polóba is látszik, hogy majdnem már nagy darab vagyok persze izmos is vagyok mellette! És úgy hallottam , hogy a 14-15 éves lányoknak inkább az átlagos/sovány testalkat jön be kis kockahassal! 15-nél idősebb lány meg már más tészta, nekem nem való.... Olyan csaj kéne aki egy szépség, csinos, helyes, ha nem is teljesen fullos , illetve jóarc,kedves, max poénból lehet néha kicsit “flegma” buta ne legyen , átlagos de inkább kicsit okos legyen, de ne nagyon! ! Viszont a kinézetem meg van hozzá, bár mostanába van pattanás az arcomon! Nem arra kel gondolni , hogy teli van. De egy pár pattanásom van, olyan is van 1-2 ami fehér! De ez remélem még el megy! Illetve vannak olyan 16 év alatti lányok akiknek az átlag-vékonynál nagyobb testömeg is be jön? Esetleg itt van olyan? Am lehet buta kérdés, de lehet vannak olyan lányok akiknek később változik csak az izlésük! Nekem is eddig a full vékony lányok jöttek be csak. Most is szeretem a lapos hast! Viszont mostmár azt is szeretem ha nem teljesen lapos a hasa , persze nem is a has a lényeg hanem e mellett más dolgok lehet , hogy nagyobbak lesznek .Persze ne husis legyen...

16/F

2019. márc. 18. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igazán nem azért a 20 fillérért, de mikor állítottam én olyat, hogy buta vagy, meg alacsony szellemiségű? Csupán annyit írtam, hogy nem vagy szimpatikus.
2019. márc. 18. 22:34
 12/17 A kérdező kommentje:
De az utolsó előtti állította!
2019. márc. 19. 07:19
 13/17 anonim válasza:
Szerintem egy 13 évessel furcsán néznél ki 16 évesen. 3 év különbség. 16 és 19 éves nem gáz. De így, hogy 13 és 16, így egy kicsit. Szerintem elobe ismerkedj
2019. márc. 20. 16:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt az írást (lehet csak a mondatvégi túlzott felkiáltójelek teszik).Négy hónapig jártál edzőterembe (ami kb semmi),magas sem vagy (amiről persze nem te tehetsz,de te is megszabod a lánynak,hogy mekkora legyen),és macis alkatú vagy (de azért a lánynak legyen lapos hasa,és legyen csinos,plusz kockahasa is legyen akkor már),plusz látszik,hogy kissé éretlen a felfogásod (csak a külsőségek érdekelnek,plusz ott a sablon,hogy legyen kedves),de te azért elvárod,hogy megfeleljen a leírásodnak (ami kb egy álom lányt jelentene).Hát..van akinek biztos bejön ez a felfogás,hajrá!
2019. márc. 20. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez nagyon vicces. :D Szóval te állításod szerint nagydarab vagy, a hasad nem lapos de elvárásod a lányban a kockahas és a vékonyság, valamint mindenféle extrás személyiségjegy, amikből te mennyit tudsz felmutatni? Nagyon éretlen vagy még, hiába veszel mindent sértésnek, ez az igazság.

Ne haragudj, de valóban irtó nehéz lesz ilyen álomlányt találnod. Ha jó testű csajt akarsz, lehet neked is kicsit tenned kéne magadért, persze nem kizárt, hogy az adott lánynak ez a testalkat jön be, bár azt kétlem, hogy ez a hozzáállásod bárkinek vonzó lenne. 4 hónap edzés tényleg semmi, kezdj el járni és jobban fogod érezni magad.

Jó tanács: nem árt, ha olyan dolgokat keresel egy leendő partnerben, amit te is tudsz számára biztosítani.

2019. márc. 20. 17:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam , hogy legyen a lánynak kockahasa! Valamit félre értettetek! Amúgy még fogok járni edzeni! Le tudnék fogyni ha akarnék akár 70 kg-re is! De így 83 kg-sen nagyobb falat lehetek talán ha nekem jönnek, persze ez inkább dulakodásba jöhetne ki előnynek! Ezért nem akarok sokat fogyni! Amúgy meg az szerintem ha 13 évesnek is adok esélyt még talán elmegy! De igen, 13 évesek közt még sok az éretlen! Gondolkodásilag és testileg is! Úgyhogy inkább 14-15 évesek érdekelnek!
2019. márc. 20. 19:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Illetve olvastam , hogy sok lánynak tetszenek a testesebb fiúk gondolom van köztük sok vékony lány is! Illetve sok vékony szép lányt láttok nagyobbdarab fiúval! Amúgy meg nagyon idegesítőek vagytok! Mert ne legyen már baj azzal , hogy a kűlső is számit, mert az alap ! Csak úgy látszik az eddig kommentelők bizalomhiányosak! Vagy félre értettetek! Kűlső is kel , nekem is számit a belső is 55%-ban...
2019. márc. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!