Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányoknak is tetszhetek?
13-15 éves korosztályú csajt akarok szerezni , főleg , hogy nekem ez a korosztály jön be. Másrészt mert én is fiatal vagyok! Nem rég tőltöttem a 16-ot! És ha lehet már benne lennék egy komoly kapcsolatba is. De egy kavargatásnak is örűlnék persze úgy , hogy menne mellette romantika is! Nos az ahelyzet , hogy a majdnem nagydarab “macis” testalkatom van persze van mellé izom mivel 4 hónapig jártam edző terembe még nagyobb testömeghel és nem vagyok túl magas se! 177 cm magas vagyok szóval egy 171 cm körüli lánynak nem tudom , hogy kellenék e. És 82-83 kg! Van egy kis zsír mindenhol a hasamon látszpodik a legjobban, polóba is látszik, hogy majdnem már nagy darab vagyok persze izmos is vagyok mellette! És úgy hallottam , hogy a 14-15 éves lányoknak inkább az átlagos/sovány testalkat jön be kis kockahassal! 15-nél idősebb lány meg már más tészta, nekem nem való.... Olyan csaj kéne aki egy szépség, csinos, helyes, ha nem is teljesen fullos , illetve jóarc,kedves, max poénból lehet néha kicsit “flegma” buta ne legyen , átlagos de inkább kicsit okos legyen, de ne nagyon! ! Viszont a kinézetem meg van hozzá, bár mostanába van pattanás az arcomon! Nem arra kel gondolni , hogy teli van. De egy pár pattanásom van, olyan is van 1-2 ami fehér! De ez remélem még el megy! Illetve vannak olyan 16 év alatti lányok akiknek az átlag-vékonynál nagyobb testömeg is be jön? Esetleg itt van olyan? Am lehet buta kérdés, de lehet vannak olyan lányok akiknek később változik csak az izlésük! Nekem is eddig a full vékony lányok jöttek be csak. Most is szeretem a lapos hast! Viszont mostmár azt is szeretem ha nem teljesen lapos a hasa , persze nem is a has a lényeg hanem e mellett más dolgok lehet , hogy nagyobbak lesznek .Persze ne husis legyen...
16/F
Ez nagyon vicces. :D Szóval te állításod szerint nagydarab vagy, a hasad nem lapos de elvárásod a lányban a kockahas és a vékonyság, valamint mindenféle extrás személyiségjegy, amikből te mennyit tudsz felmutatni? Nagyon éretlen vagy még, hiába veszel mindent sértésnek, ez az igazság.
Ne haragudj, de valóban irtó nehéz lesz ilyen álomlányt találnod. Ha jó testű csajt akarsz, lehet neked is kicsit tenned kéne magadért, persze nem kizárt, hogy az adott lánynak ez a testalkat jön be, bár azt kétlem, hogy ez a hozzáállásod bárkinek vonzó lenne. 4 hónap edzés tényleg semmi, kezdj el járni és jobban fogod érezni magad.
Jó tanács: nem árt, ha olyan dolgokat keresel egy leendő partnerben, amit te is tudsz számára biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!