Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiatalabb lányoknak lenne...

Fiatalabb lányoknak lenne kedve beszélgetni?? 27/f

Figyelt kérdés
Sziasztok! 27 éves vagyok, aki értékeli a jó beszélgetéseket, a humort és az élet apró örömeit. Szeretek aktív lenni, új helyeket felfedezni, de egy nyugodt estét is értékelek egy jó film mellett. Ha szeretnél velem beszélgetni írj privában.
okt. 26. 16:48
 1/8 anonim válasza:
Ennél semmitmondóbb bebutatkozást már rég nem olvastam. Egy tipp. Ha szeretsz mászkáli, akkor azt is mind el hol voltál. Figyelem felkeltően, hogy miért is voltál ott, és mennyire nagyon tetszett és jó volt amit ott csináltál. Lemehetsz felőlem a sarki büfébe is. De azt ajánlom, hogy a legcsodálatosabb szendvicset készítse el az ottani mosolygós bácsi aki csinálja. Ha már elkísérnélek szendvicsezni. Szóval az sem árt ha igazat írsz. Csak egy tipp. De legalább írtál valamit. Kicsit több a semminél. Pontosan 320 karakter. Csak vicceltem. Nem számoltam meg. 😅
okt. 26. 17:42
 2/8 anonim válasza:

Csak nok irhatnak?

Mert itt nem sok van csak mondom es nem rosszbol

okt. 26. 19:13
 3/8 anonim válasza:
Kisfiúk is írhatnak vagy csak kislányok?
okt. 26. 21:11
 4/8 anonim válasza:
En kivancsi lennek egy idosebb pasira megmondom oszinten
okt. 26. 21:40
 5/8 anonim válasza:

4

Mire vagy kíváncsi?

okt. 26. 21:42
 6/8 anonim válasza:
Hat nem valaszol a kerdezo😭
okt. 26. 21:46
 7/8 anonim válasza:
4: Hány évesen hány évesre?
okt. 26. 22:00
 8/8 anonim válasza:
Ellenben, ha valakinek van valami vágy vagy esetleg hajlam fiúk fele, akkor írhat :)
okt. 26. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!