Mi a vélemémyed a naturistákról/nudistákról?
Nem mondanám magamat kifejezetten nudistának, naturistának. Én úgy vagyok vele, hogy egyszer lehet kipróbálnám, de úgy, hogy életvitelszerűen így élni, arra nem sok esélyt látok, mert akkor eleve úgy, abban a szellemben kellett volna szocializálódnom. Tehát ha kisfiúkoromtól jártam volna nudista társaságokba, akkor lehet annyira belémivódott volna az egész, hogy ma már természetes lenne számomra..
De nem ilyen közegben nevelkedtem, konzervatív családban nőttem fel, konzervatív értékeket kaptam, a családom semennyire sem volt liberális, semmilyen tekintetben. Nem volt meztelenkedés, meg semmi ilyesmi. Ha valaki közterületen pucérkodik, az bűncselekmény, és természetesen ezt elfogadhatatlannak tartom. Közszeméremsértésnek, vagy szeméremsértésnek, szatírkodásnak hívják, ami természetesen szankcionálandó..
Ellenben, ha eleve nudista helyen veti le a textilt, abban semmi kivetnivalót nem látok. Mert pont ez a lényege, tegye, ha neki így kellemes. Szerintem Nyugaton elterjedtebb a naturista életmód, ott az emberek kevésbé prűdek, mint itt. Nem csoda, kis hazánk kommunista csökevény, komcsiban beszélhetni sem lehetett, hogy létezik ilyen. "Hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának".
A helyhez nem illő magamutogatást erkölcstelennek, ízléstelennek tartom, ellenben ha eleve ilyen céllal megy egy ilyen tematikus helyre, abban semmi kifogásolnivaló nincs szerintem. A helyzetet bonyolítja, hogy az okostelefonok korában bármilyen perverz felvételt, képi anyagot csinálhat a másikról, régen pl ilyentől nem kellett tartani. Prűd társadalom a magyar. És sokan összekötik a meztelenséget a szexualitással. Én nem akarok álnaiv lenni, igenis a kettőnek sok köze van egymáshoz, nem kell a PC duma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!