Csajok! Ti hogy képzeltétek el az életeteket?
Legyen ez a kérdés a mi kis nyugalmi Szigetünk, higgyék csak azt, hogy piszkos dolgok folynak.
Benne vagytok, lánykàim?
Mármint hány éves korban?
Ami mindig alap volt, hogy tanulni fogok és elköltözöm a fenébe a családomtól. A többi aszerint változott hogy hány éves voltam és épp milyen lehetőségekből lehetett választani.
Szeretném beutazni a világot
Szeretném befejezni az egyetemet és egy jó pozíciót betölteni.
Szeretnék férjhez menni és gyerekeket is.
Szeretném ugyanazt vagy többet megadni a gyerekeimnek is.
Bár jelen pillanatban szeretnék kicsit a komfortzónámból és bátrabb, bevállalósabb legyek:)
Egy tenger parton legyezzenek közbe tartson valaki a számhoz szivoszalas
Jègkockás limonádèt közben masszírozzák a lábamat vállamat , csörögjön a telo hogy a házvezetőnő nő kèsz az ebèddel majd a testőreim oda vezessenek a mèreg drága autóhoz a sofőr kèrdezze meg elegendő fokozaton van e a klíma , majd a komornyik kinyissa az ajtót a csomagaimat cipelve ès megkèrdezze hölgyem milyen napja volt , ezek után a kertèsz megkèrdezze tőlem hogy 3 cm es lett a pázsit megfelelő puhaságú e a talpamnak vagy sem ? Utána házhoz jöjjön a pedikűr manikűr fodrász akik lesik óhajomat sóhajomat , a gyerekeim addig egy pedagógussal a 12.ik szobában vegyèk át a leckèt majd ha sikeresen vègeztek lemegyünk a jakuzziba átbeszèljük a napot kinek.milyen volt ès a mozi szobában megengednèm nekik hogy nèzzenek egy filmet mesèt , majd közösen lemennènk a saját kondi termünkbe sportolni lefekvès előtt ,közös szaunázás majd a fürdő vizembe rózsakat rakna a szolgálóm ,utána esti filmezès közben mèg egy levezető masszás ès aludnèk aztán felriadnèk bele lógna a bilibe az ujjam hogy ez csak egy rohadt álom volt 😂😃😃
Meglesz az érettségi-Ez meglett, de nem lett olyan jó, mint amennyire kéne lennie.
Megcsinàlok egy olyan szakmát, amit szeretek-Ez hamarosan megvan.
Két szintemelő, és középfokú nyelvvizsga-Ezeken jelenleg is dolgozom.
Elkezdek sportolni-Màr itthon edzek, és járok túrázni. Még szeretnék eljárni úszni is, és egy ideig boxolnék, és vívnék is. Ezeken még dolgozom.
Felvesznek egyetemre-A fizikai részén már dolgozom, és mint írtam a szintemelőkön is.
Eltöltök hosszabb időt külföldön-Ez megvolt.
Bejárom az országot-Màr kb a negyede kész.
Megcsinálom az OKT-t-Màr készülök rá.
Megalapítom a saját vállalkozásomat-Màr dolgozom, hogy meglegyen a tőke.
Lerakom a jogsit-Màr csak egy vizsga van hátra hozzá.
Veszek egy autót-Màr raktam rá félre egy kis pénzt.
Felköltözöm Pestre egy időre-Ha felvesznek egyetemre, akkor ez meg fog történni.
Kiadatom a kézirataimat-Jelenleg dolgozom egy olyan művön, amire még hasonlót sem tudok mondani, ha kész lesz, akkor egyetem után biztosan ki fogom adatni legalább azt. Egyébként a legtöbb műfajban már alkottam úgyhogy talán ebben egy kicsit különbözök a többi embertől.
Elkezdek egy kicsit "különlegesebb" hobbit-Màr tudom mi lesz az, és már dolgozom rajta.
Megtanulok zenei alapot készíteni és animàlni-Egyszerre kezdtem el mindkettőt tanulni nemrég.
Megtanulok gitàrozni-Ezt kicsit későbbre gondoltam.
Hogyne lenne, van itthon minden ami kell hozzá. :D
Elsősorban egyébként is most a fizikai felmérés teljesítése a cél, arra pedig lazán fel lehet készülni itthon. :D
Gimi végén eldöntöm mit akarok csinálni
Nyaron fesztivalozok
Elmegyek egyetemre
Közben összeköltözöm egy jó baráttal lehetőleg egy pesti lakásba
Ha lesz időm bulizok egyetemi évek alatt -nem disco-
Minnél több országba eljutok
Művészettel/programozással/joggal kapcsolatos állásom lesz amit szeretek csinálni és viszonylag jól fizet
Közben összejöhetne egy csaj/pasi is XD
Gyerek az nemkell
Nincsenek nagy vágyaim ehh
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!