Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csajok! Ti hogy képzeltétek...

Csajok! Ti hogy képzeltétek el az életeteket?

Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 21:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Legyen ez a kérdés a mi kis nyugalmi Szigetünk, higgyék csak azt, hogy piszkos dolgok folynak.

Benne vagytok, lánykàim?

2020. jún. 15. 22:48
 12/28 A kérdező kommentje:
Ki merészelte àtrakni a kérdésem ebbe az unalmas kategóriàba???
2020. jún. 15. 23:03
 13/28 Metionin ***** válasza:
68%

Mármint hány éves korban?

Ami mindig alap volt, hogy tanulni fogok és elköltözöm a fenébe a családomtól. A többi aszerint változott hogy hány éves voltam és épp milyen lehetőségekből lehetett választani.

2020. jún. 15. 23:09
 14/28 anonim ***** válasza:

Szeretném beutazni a világot

Szeretném befejezni az egyetemet és egy jó pozíciót betölteni.

Szeretnék férjhez menni és gyerekeket is.

Szeretném ugyanazt vagy többet megadni a gyerekeimnek is.

Bár jelen pillanatban szeretnék kicsit a komfortzónámból és bátrabb, bevállalósabb legyek:)

2020. jún. 15. 23:49
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Egy tenger parton legyezzenek közbe tartson valaki a számhoz szivoszalas

Jègkockás limonádèt közben masszírozzák a lábamat vállamat , csörögjön a telo hogy a házvezetőnő nő kèsz az ebèddel majd a testőreim oda vezessenek a mèreg drága autóhoz a sofőr kèrdezze meg elegendő fokozaton van e a klíma , majd a komornyik kinyissa az ajtót a csomagaimat cipelve ès megkèrdezze hölgyem milyen napja volt , ezek után a kertèsz megkèrdezze tőlem hogy 3 cm es lett a pázsit megfelelő puhaságú e a talpamnak vagy sem ? Utána házhoz jöjjön a pedikűr manikűr fodrász akik lesik óhajomat sóhajomat , a gyerekeim addig egy pedagógussal a 12.ik szobában vegyèk át a leckèt majd ha sikeresen vègeztek lemegyünk a jakuzziba átbeszèljük a napot kinek.milyen volt ès a mozi szobában megengednèm nekik hogy nèzzenek egy filmet mesèt , majd közösen lemennènk a saját kondi termünkbe sportolni lefekvès előtt ,közös szaunázás majd a fürdő vizembe rózsakat rakna a szolgálóm ,utána esti filmezès közben mèg egy levezető masszás ès aludnèk aztán felriadnèk bele lógna a bilibe az ujjam hogy ez csak egy rohadt álom volt 😂😃😃

2020. jún. 16. 08:48
 16/28 anonim ***** válasza:

Meglesz az érettségi-Ez meglett, de nem lett olyan jó, mint amennyire kéne lennie.

Megcsinàlok egy olyan szakmát, amit szeretek-Ez hamarosan megvan.

Két szintemelő, és középfokú nyelvvizsga-Ezeken jelenleg is dolgozom.

Elkezdek sportolni-Màr itthon edzek, és járok túrázni. Még szeretnék eljárni úszni is, és egy ideig boxolnék, és vívnék is. Ezeken még dolgozom.

Felvesznek egyetemre-A fizikai részén már dolgozom, és mint írtam a szintemelőkön is.

Eltöltök hosszabb időt külföldön-Ez megvolt.

Bejárom az országot-Màr kb a negyede kész.

Megcsinálom az OKT-t-Màr készülök rá.

Megalapítom a saját vállalkozásomat-Màr dolgozom, hogy meglegyen a tőke.

Lerakom a jogsit-Màr csak egy vizsga van hátra hozzá.

Veszek egy autót-Màr raktam rá félre egy kis pénzt.

Felköltözöm Pestre egy időre-Ha felvesznek egyetemre, akkor ez meg fog történni.

Kiadatom a kézirataimat-Jelenleg dolgozom egy olyan művön, amire még hasonlót sem tudok mondani, ha kész lesz, akkor egyetem után biztosan ki fogom adatni legalább azt. Egyébként a legtöbb műfajban már alkottam úgyhogy talán ebben egy kicsit különbözök a többi embertől.

Elkezdek egy kicsit "különlegesebb" hobbit-Màr tudom mi lesz az, és már dolgozom rajta.

Megtanulok zenei alapot készíteni és animàlni-Egyszerre kezdtem el mindkettőt tanulni nemrég.

Megtanulok gitàrozni-Ezt kicsit későbbre gondoltam.

2020. jún. 16. 14:25
 17/28 A kérdező kommentje:
Az otthoni edzésnek van értelme, csajszi?
2020. jún. 16. 15:23
 18/28 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne, van itthon minden ami kell hozzá. :D

Elsősorban egyébként is most a fizikai felmérés teljesítése a cél, arra pedig lazán fel lehet készülni itthon. :D

2020. jún. 16. 17:56
 19/28 anonim ***** válasza:

Gimi végén eldöntöm mit akarok csinálni

Nyaron fesztivalozok

Elmegyek egyetemre

Közben összeköltözöm egy jó baráttal lehetőleg egy pesti lakásba

Ha lesz időm bulizok egyetemi évek alatt -nem disco-

Minnél több országba eljutok

Művészettel/programozással/joggal kapcsolatos állásom lesz amit szeretek csinálni és viszonylag jól fizet

Közben összejöhetne egy csaj/pasi is XD

Gyerek az nemkell

Nincsenek nagy vágyaim ehh

2020. jún. 17. 01:54
 20/28 anonim ***** válasza:
Lesz egy jól kereső állásom elköltözöm itthonról a párommal meg ilyesmi. Erre nem mondhatni hogy jól keresek és a pasinak is csak szexre kellek. Ennyit az álmokról.
2020. jún. 30. 20:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!