Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?
Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.
Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.
Hogy lehet majd őszig így kibírni?
Aki akarja hordja, de emiatt a hülyeség miatt senki nem szeretne megfulladni a buszon szerintem. A sofőr és az ellenőrök sem hordják!! Legjobb lenne már eltörölni. Értelme nincs.
Pénteken reggel vártam a buszt, odajött hozzám egy néni azzal a kérdéssel, hogy a buszon kell még maszk,mert ő az utóbbi időben sosem lát senkin, így ő sem veszi fel ha nem muszáj mert fullad benne. Szóval felesleges itt osztani az észt szerintem. #41: Hordd nyugodtan a 40 fokban!
ha nem bírod ki a maszkot, akkor inkább maradj otthon.
ne veszélyeztesd a környezeted.
Igazad van #46: Dolgozni ugye nem kell... Lehet otthon ülni.
Hogy lehet ilyen baromságokat írni? :D
Én nagyon veszélyes vagyok a környezetre. A boltban az eladókon is le van húzva a maszk. De tök jó hogy te ilyen felelősségteljes vagy legalább :)
Tudod kérdező a legszomorúbb az, hogy leszarják sajnos, hogy az ember mit bír és mit nem. A stadionba bemehet 65 ezer ember maszk és védettségi igazolás nélkül, de a buszon a 40 fokban vedd fel a maszkot.
Undorító egy banda, aki ezt így hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!