Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen viselem ebben...

Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?

Figyelt kérdés

Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.

Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.

Hogy lehet majd őszig így kibírni?

2020. jún. 8. 15:43
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
13%
"Kánikulában nem kell maszk" ezt ki mondta, mert én még nem hallottam. Ez valami hivatalos információ?
2020. jún. 30. 11:05
 42/51 anonim ***** válasza:
59%
Látom, a mondat többi részét nem olvastad el. :-D Légy szíves fusd át megint azt a mondatot, de azért leírom szájbarágósabban is, hátha így felfogod. Amikor nem viseltünk maszkot, azokban az években is levegőtlen volt a tömegközlekedés kánikulában, ezen a maszk nem változtat.
2020. jún. 30. 11:08
 43/51 anonim ***** válasza:
49%
De változtat, ront rajta. Amúgy látod, már az oxigénhiánytól fel sem fogtam amit tulajdonképpen irni akartál. :)
2020. jún. 30. 11:12
 44/51 A kérdező kommentje:

Aki akarja hordja, de emiatt a hülyeség miatt senki nem szeretne megfulladni a buszon szerintem. A sofőr és az ellenőrök sem hordják!! Legjobb lenne már eltörölni. Értelme nincs.

Pénteken reggel vártam a buszt, odajött hozzám egy néni azzal a kérdéssel, hogy a buszon kell még maszk,mert ő az utóbbi időben sosem lát senkin, így ő sem veszi fel ha nem muszáj mert fullad benne. Szóval felesleges itt osztani az észt szerintem. #41: Hordd nyugodtan a 40 fokban!

2020. jún. 30. 11:24
 45/51 anonim ***** válasza:
75%
#41-es vagyok. Pont azért kérdeztem, mert már kezdtem örülni annak, hogy nem kell hordani, és azt hittem, hogy ez már meg is jelent valahol, csak nem vettem észre. Én pont ellene vagyok. Úgyhogy hátrább az agarakkal.
2020. jún. 30. 11:39
 46/51 anonim válasza:
7%

ha nem bírod ki a maszkot, akkor inkább maradj otthon.

ne veszélyeztesd a környezeted.

2020. jún. 30. 13:44
 47/51 A kérdező kommentje:

Igazad van #46: Dolgozni ugye nem kell... Lehet otthon ülni.

Hogy lehet ilyen baromságokat írni? :D

Én nagyon veszélyes vagyok a környezetre. A boltban az eladókon is le van húzva a maszk. De tök jó hogy te ilyen felelősségteljes vagy legalább :)

2020. jún. 30. 15:59
 48/51 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk a kutya se törődik már vele. Közel tele busz, 3 emberen volt összesen. Abból a 3-ból is 2 lehúzta menet közben.
2020. júl. 1. 02:03
 49/51 A kérdező kommentje:
A kérdès kiírásakor nem gondoltam volna, hogy egy év múlva is aktuàlis lesz ugyanez. 😞
2021. jún. 19. 13:14
 50/51 anonim ***** válasza:
72%

Tudod kérdező a legszomorúbb az, hogy leszarják sajnos, hogy az ember mit bír és mit nem. A stadionba bemehet 65 ezer ember maszk és védettségi igazolás nélkül, de a buszon a 40 fokban vedd fel a maszkot.

Undorító egy banda, aki ezt így hagyja.

2021. jún. 20. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!