Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?
Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.
Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.
Hogy lehet majd őszig így kibírni?
Ahol kötelező viselni ott felveszem, a meleg időben kezd kényelmetlen lenni.
Én is remélem, hogy nyáron nem kell hordani.
Én nem veszem fel, eddig egyszer sem volt rajtam. Pesti buszon eleinte furán nézték rám, de hogy egyre melegebb van így egyre kevesebben hordják. Így már nem úgy néznek rám mint egy gyilkosra. Ahova járok vásárolni ott a dolgozókon sincs, és a vásárlók kb fele nem hordja.
Pláne este zárás előtt fél-egy órával senkit nem érdekel. Bankban meg gyógyszertárban lehet szólnának, de szerencsére semmi dolgom sincs ilyen helyeken.
Ha konditeremben meg meccsen liheghetünk egymás nyakába nehogymár egy papírdarabbal az arcunkon kelljen a 30 fokos buszon ülni.
Ezen a héten a buszon màr alig hordja valaki. Làtom másnak is elege van.
Pont ma olvastam, a megyében ahol élek, egyetlen halálos áldozat sem volt. Beteg sem túl sok.
Ma véget ér a veszélyhelyzet. Az operatív törzs is elköszön.
#37: Jaj hagyjuk már!:)
Akkor próbáld ki a tömegközlekedést ebben a hőségben. Tegnap is rengetegen zsebkendővel törölték az arcukat illetve volt aki odaállt közvetlenül az ablakhoz, mert mondta lassan elájul. Szerinted a maszkkal fog szenvedni az ilyen? Én sem veszem fel egy ideje mert kibírhatatlan a buszon. Senkin nincs lassan. A boltban rajtam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!