Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen viselem ebben...

Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?

Figyelt kérdés

Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.

Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.

Hogy lehet majd őszig így kibírni?

2020. jún. 8. 15:43
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
85%

Ahol kötelező viselni ott felveszem, a meleg időben kezd kényelmetlen lenni.

Én is remélem, hogy nyáron nem kell hordani.

2020. jún. 9. 21:16
 32/51 anonim ***** válasza:
16%
Idióta magyarok, mindig csak a szabályok áthágása...
2020. jún. 10. 09:48
 33/51 anonim ***** válasza:
78%

Én nem veszem fel, eddig egyszer sem volt rajtam. Pesti buszon eleinte furán nézték rám, de hogy egyre melegebb van így egyre kevesebben hordják. Így már nem úgy néznek rám mint egy gyilkosra. Ahova járok vásárolni ott a dolgozókon sincs, és a vásárlók kb fele nem hordja.

Pláne este zárás előtt fél-egy órával senkit nem érdekel. Bankban meg gyógyszertárban lehet szólnának, de szerencsére semmi dolgom sincs ilyen helyeken.

Ha konditeremben meg meccsen liheghetünk egymás nyakába nehogymár egy papírdarabbal az arcunkon kelljen a 30 fokos buszon ülni.

2020. jún. 10. 12:17
 34/51 anonim válasza:
60%
Én felveszem, és ha kevés az ember leveszem egy 5-10 másodpercre, megtörlöm az arcom tiszta papírzsebkendővel (lefertőtlenített kézzel), és visszateszem. Nekem is nagyon rossz hordani, de nem szeretnék kockáztatni.
2020. jún. 10. 16:54
 35/51 A kérdező kommentje:

Ezen a héten a buszon màr alig hordja valaki. Làtom másnak is elege van.

Pont ma olvastam, a megyében ahol élek, egyetlen halálos áldozat sem volt. Beteg sem túl sok.

Ma véget ér a veszélyhelyzet. Az operatív törzs is elköszön.

2020. jún. 17. 13:46
 36/51 anonim ***** válasza:
84%
Én is csak ott veszem fel max 2 percre ahol muszáj pl dohánybolt... Utcára eszem ágába nem lenne hogy felvegyem ezt a röhelyes szájkosarat.
2020. jún. 17. 22:49
 37/51 anonim válasza:
17%
Akinek kényelmetlen, annak biztos kényelmesebb lesz levegő után fuldokolva kapkodni egy intenzív osztályon. :)
2020. jún. 30. 00:24
 38/51 A kérdező kommentje:

#37: Jaj hagyjuk már!:)

Akkor próbáld ki a tömegközlekedést ebben a hőségben. Tegnap is rengetegen zsebkendővel törölték az arcukat illetve volt aki odaállt közvetlenül az ablakhoz, mert mondta lassan elájul. Szerinted a maszkkal fog szenvedni az ilyen? Én sem veszem fel egy ideje mert kibírhatatlan a buszon. Senkin nincs lassan. A boltban rajtam van.

2020. jún. 30. 07:15
 39/51 anonim ***** válasza:
75%
Én már most is levegő után kapkodok benne, bármilyet veszek fel. De akkor kedves 37-es, ha annyira okos vagy, oszd már meg velünk, hogy te hogyan kapsz benne friss levegőt? Vagy neked arra nincs szükséged?
2020. jún. 30. 08:52
 40/51 anonim ***** válasza:
57%
Kánikulában nem kell maszk, hogy levegőtlen legyen a tömegközlekedés, és a légkondi sem megoldás minden esetben.
2020. jún. 30. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!