Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?
Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.
Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.
Hogy lehet majd őszig így kibírni?
Utolsó,ott van az a még. :D
Engem pl. nem zavar,nem szoktam olyan sokat tömegközlekedni így lehet nem annyira érzem át.
Úgy látom a válaszolók nagy része egy véleményen van velem. Nekem a nagy meleg előtt semmi bajom nem volt a maszkkal, nem hisztiztem miatta soha. Nem mondom, hogy kényelmes volt,de hordtam ahova muszáj mióta kötelezővé tették,viszont ebben a melegben már nagyon zavaró. Ahogy írják itt többen, én is rosszul éreztem magam benne.
Igazatok van. Én sem értem, hogy klímás buszon miért nincs bekapcsolva a klíma... Inkább mindenki fulladjon meg a maszkban.
#8: Teljesen biztonságban érzem magam a maszk nélkül. Egészséges huszonéves vagyok. Remélem #5-ös válaszolónak igaza lesz és eltörlik a kötelező hordását. Igaziból már tele a hócipőm ezzel az egész vírussal. Lassan mindenhova lehet menni: színház, mozi, strand, nálunk már a szórakozóhelyek is kinyitottak, határokon lehet menni minden gond nélkül de a maszk és a hülye idősáv vásárlásnál megmarad.
Jó nektek, nekem gyakorlatot kell teljesítenem, idős hozzátartozóval és veszélyeztetett személyekkel élek, ezek egyike miatt sem lenne előnyös elkapni... Hiába vagyok én egészséges, ha a körülöttem élők veszélyeztetett személyek. Az is kellemetlen lenne, ha a gyakorlatom nem tudnám teljesíteni.
A maszk pedig csak akkor hatásos, ha valamennyi utas használja. Persze lehetünk önzők, de érdemes belegondolni abba, hogy másnak súlyosabb következményei is lehetnek annál, hogy nehezen kap levegőt utazás alatt...
Amikor a cigifüst zavar engem, mindenki azt mondja, "hööö, mert a pesti levegő olyan friss, kipufogóóóóót szívsz". Ugyanezt mondom, az a levegő sem frissssss, amire vágysz.
Remélem, egész nyáron kötelező lesz, és remélem, súlyos pénzre büntetnek mindenkit, aki kidugja a zsíros orrát a maszk alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!