Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen viselem ebben...

Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?

Figyelt kérdés

Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.

Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.

Hogy lehet majd őszig így kibírni?

2020. jún. 8. 15:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
13%
#10 Nekem nem hiányzik, hogy elkapjam és heteket vegyen el az életemből, nem tehetem meg, és nem is veszem jó néven, ha ez mások felelőtlensége miatt fog bekövetkezni.
2020. jún. 8. 16:39
 12/51 anonim ***** válasza:
8%

Utolsó,ott van az a még. :D

Engem pl. nem zavar,nem szoktam olyan sokat tömegközlekedni így lehet nem annyira érzem át.

2020. jún. 8. 16:41
 13/51 anonim ***** válasza:
91%
#11. Te kérdeztél, én válaszoltam. Hordom, ahol muszáj, ameddig muszáj. Tovább egy nappal sem.
2020. jún. 8. 16:44
 14/51 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén szólva csak azért örülök a maszk kötelezővé tételének ott, ahol kötelező, mert sok bajkeverő jelent meg tömegközlekedésen, és belekötöttek azokba, akik már korábban is maszkot hordtak, függetlenül attól, hogy miért hordták. Például hordhat maszkot valaki állandó jelleggel azért is, mert mondjuk olyan betegsége van, ami miatt minden nyavalya veszélyezteti az életét, de ő maga nem fertőző. Korábban senki nem foglalkozott velük, bejött a koronavírus, egyből rájuk szálltak a hülyék, amióta kötelező bizonyos helyeken, azóta békén hagyják ezeket az embereket.
2020. jún. 8. 16:44
 15/51 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ahogy melegszik majd az idő, egyre kevesebben fognak maszkot hordani, mert nagyon kényelmetlen. Én is lehúzom az orromról, nekem munka közben is hordanom kell, ott is így teszek, szerencsére senki sem szól érte. Nem félek a vírustól, eleinte sem féltem, nem tartozom a veszélyeztetett emberek közé, de mostanra már nem is érdekel, hogy van vírus.
2020. jún. 8. 17:04
 16/51 A kérdező kommentje:

Úgy látom a válaszolók nagy része egy véleményen van velem. Nekem a nagy meleg előtt semmi bajom nem volt a maszkkal, nem hisztiztem miatta soha. Nem mondom, hogy kényelmes volt,de hordtam ahova muszáj mióta kötelezővé tették,viszont ebben a melegben már nagyon zavaró. Ahogy írják itt többen, én is rosszul éreztem magam benne.

Igazatok van. Én sem értem, hogy klímás buszon miért nincs bekapcsolva a klíma... Inkább mindenki fulladjon meg a maszkban.

#8: Teljesen biztonságban érzem magam a maszk nélkül. Egészséges huszonéves vagyok. Remélem #5-ös válaszolónak igaza lesz és eltörlik a kötelező hordását. Igaziból már tele a hócipőm ezzel az egész vírussal. Lassan mindenhova lehet menni: színház, mozi, strand, nálunk már a szórakozóhelyek is kinyitottak, határokon lehet menni minden gond nélkül de a maszk és a hülye idősáv vásárlásnál megmarad.

2020. jún. 8. 17:26
 17/51 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom úgy ahogy a többség: úgy hogy nem hordja. A sofőr se hordja, az utasok nagy része se hordja felénk, főleg a fiatalabbak nem.
2020. jún. 8. 17:46
 18/51 anonim ***** válasza:
17%

Jó nektek, nekem gyakorlatot kell teljesítenem, idős hozzátartozóval és veszélyeztetett személyekkel élek, ezek egyike miatt sem lenne előnyös elkapni... Hiába vagyok én egészséges, ha a körülöttem élők veszélyeztetett személyek. Az is kellemetlen lenne, ha a gyakorlatom nem tudnám teljesíteni.

A maszk pedig csak akkor hatásos, ha valamennyi utas használja. Persze lehetünk önzők, de érdemes belegondolni abba, hogy másnak súlyosabb következményei is lehetnek annál, hogy nehezen kap levegőt utazás alatt...

2020. jún. 8. 17:49
 19/51 A kérdező kommentje:
#17: Felénk sincs a sofőrökön maszk! Bár az utasok itt még hordják becsülettel.
2020. jún. 8. 18:06
 20/51 anonim ***** válasza:
25%

Amikor a cigifüst zavar engem, mindenki azt mondja, "hööö, mert a pesti levegő olyan friss, kipufogóóóóót szívsz". Ugyanezt mondom, az a levegő sem frissssss, amire vágysz.

Remélem, egész nyáron kötelező lesz, és remélem, súlyos pénzre büntetnek mindenkit, aki kidugja a zsíros orrát a maszk alól.

2020. jún. 8. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!