Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen viselem ebben...

Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?

Figyelt kérdés

Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.

Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.

Hogy lehet majd őszig így kibírni?

2020. jún. 8. 15:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
#20: Látom egy rosszindulatú megkeseredett ember vagy! Sajnállak! Ezért bizony felesleges volt ide írnod.
2020. jún. 8. 19:58
 22/51 anonim ***** válasza:
17%

Vegyél autót például...

Én abban dolgozom 7-8 o/ nap , plussz vásárlás v ilyesmi. Szerencsére van autóm :)nem járok busszal. :)

Muszáj....

2020. jún. 8. 20:16
 23/51 A kérdező kommentje:

Akkor adj autóra pénzt például...

Szuper tanács!

Ha nem jársz tömegközlekedéssel minek írsz ilyen témához? Estére előkerülnek a bolondok vagy mi??

2020. jún. 8. 20:26
 24/51 anonim ***** válasza:
83%

Én is ellenzem a maszkot, több tanulmány is van róla, hogy semmi haszna (max annyi, hogy abba tüsszentesz és nem a levegőbe) illetve még káros is. Amerikában már autóbaleseteket okoz, mert a hülyéje még vezetés közben a saját kocsijában is hordja aztán balesetet okoz az oxigénhiány miatt.

Még csak 26 fok van, de a buszokon meg az ablakot lezárt villamosokon már most sincs levegő.

Egyik nap vidékre mentem busszal, volt vagy 35 fok a buszon, mert ment a klíma, de meleg levegőt fújt, konkrétan a fűtés ment. Persze kötelező a maszk és ki sem értünk Pestről, de máris rosszul lett egy fiatal lány, nem csodáltam mert konkrétan folyt rólam is az izzadság, de én levettem a maszkot mert semmi kedvem nem volt elájulni. A sofőr hívott mentőt, fél órát álltunk a megállóban miatta. És ez egy fiatal lány volt, tudjuk, hogy ha eljön az átlag 35 fok, akkor minden öregasszony rosszul lesz, ájuldoznak össze-vissza. Na erre még a maszk rá fog dobni egy lapáttal és a tömegközlekedésen hullani fognak az emberek. Én addig veszem fel, amíg a sofőr látja és full leszarom, hogy ki néz rosszallóan meg milyen vírusbuzgó emberek szólogatnak be, de én nem fogok elájulni miatta a buszon. Hordja az, aki fél a vírustól aztán a többieket meg békén lehet hagyni. Őszintén, nyitnak a strandok, egymás pisijében úszkálnak a medencében, a focimeccseken is tömörülnek az emberek, moziban egymás seggében ülnek. Akkor majd pont a buszon fogom elkapni? Túl van már lihegve az egész. Napi 2 új beteg volt ma is... Hagyjanak békén a hülye kötelező maszkhordásukkal.

2020. jún. 9. 11:18
 25/51 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, szerintem húzd le a fenébe, inkább minthogy rosszul legyél, nem ér annyit az egész, én a kecskeméti helyijáraton még egyszer sem vettem fel, senki nem szólt érte, a sofőrön sem volt. Boltban is mindig az állam alatt van,de van hogy már ott se.
2020. jún. 9. 15:49
 26/51 anonim ***** válasza:
70%
Lehet június 20án megszüntetik a maszkhordást, én legalábbis remélem, eddig se hordtam, továbbra se fogom, igaz nem jártam olyan helyen, ahol kötelező a viselése.
2020. jún. 9. 18:03
 27/51 anonim ***** válasza:
17%
Megfulladni max te fogsz a hülye maszkodban, nem én 😁
2020. jún. 9. 18:04
 28/51 anonim ***** válasza:
78%
Semmi értelme a maszk használatának. Annyi a lényege, hogy ne nyúlkáljunk az arcunkhoz bacis kézzel. Aki meg beleköhög, beletüsszent, az meg inkább vegye le és zsepibe intézze ezeket, különben rajta maradnak az esetleges vírusok, baktériumok, így ugyan ott van az illető, mint ha nem lenne rajta maszk. Amúgy belegondoltatok, hogy amit megvesztek élelmiszert, honnan jön? Raktárban dolgozom (nem mondom, hogy melyik üzletlánc), szerintetek hányan hordanak nálunk maszkot a komplett raktár területén (kb. 150-200 fő)? Konkrétan eddig 1 emberen láttam
2020. jún. 9. 18:32
 29/51 anonim ***** válasza:
63%
28nak igaza van, a maszkviselést azért vezették be hogy ne nyulkálj az arcodhoz, de egyébként lehet ezt helyettesíteni alapos kézmosással és ha betartjuk az alapvető higiénés szabályokat, például eltakarjuk az arcunkat köhögés ès tüsszentès esetèn.
2020. jún. 9. 19:59
 30/51 anonim ***** válasza:
17%
A 27-es válaszomat am annak írtam aki azt írta fulladjak meg, de úgy látom eltűnt a hozzászólása
2020. jún. 9. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!