Nagyon nehezen viselem ebben a melegben a maszkot a buszon. Egész nyáron hogy fogjuk így kibírni?
Már pénteken is meleg volt, ma meg 27 fok van. Egész hétre ennyit mutat az előrejelzés. A buszon klíma nincs bekapcsolva, folyik mindenkiről a víz, a maszkban kb meg lehet fulladni.
Megmondom őszintén már az orromat nem takartam el vele, mert rendesen rosszul voltam.
Hogy lehet majd őszig így kibírni?
Vegyél autót például...
Én abban dolgozom 7-8 o/ nap , plussz vásárlás v ilyesmi. Szerencsére van autóm :)nem járok busszal. :)
Muszáj....
Akkor adj autóra pénzt például...
Szuper tanács!
Ha nem jársz tömegközlekedéssel minek írsz ilyen témához? Estére előkerülnek a bolondok vagy mi??
Én is ellenzem a maszkot, több tanulmány is van róla, hogy semmi haszna (max annyi, hogy abba tüsszentesz és nem a levegőbe) illetve még káros is. Amerikában már autóbaleseteket okoz, mert a hülyéje még vezetés közben a saját kocsijában is hordja aztán balesetet okoz az oxigénhiány miatt.
Még csak 26 fok van, de a buszokon meg az ablakot lezárt villamosokon már most sincs levegő.
Egyik nap vidékre mentem busszal, volt vagy 35 fok a buszon, mert ment a klíma, de meleg levegőt fújt, konkrétan a fűtés ment. Persze kötelező a maszk és ki sem értünk Pestről, de máris rosszul lett egy fiatal lány, nem csodáltam mert konkrétan folyt rólam is az izzadság, de én levettem a maszkot mert semmi kedvem nem volt elájulni. A sofőr hívott mentőt, fél órát álltunk a megállóban miatta. És ez egy fiatal lány volt, tudjuk, hogy ha eljön az átlag 35 fok, akkor minden öregasszony rosszul lesz, ájuldoznak össze-vissza. Na erre még a maszk rá fog dobni egy lapáttal és a tömegközlekedésen hullani fognak az emberek. Én addig veszem fel, amíg a sofőr látja és full leszarom, hogy ki néz rosszallóan meg milyen vírusbuzgó emberek szólogatnak be, de én nem fogok elájulni miatta a buszon. Hordja az, aki fél a vírustól aztán a többieket meg békén lehet hagyni. Őszintén, nyitnak a strandok, egymás pisijében úszkálnak a medencében, a focimeccseken is tömörülnek az emberek, moziban egymás seggében ülnek. Akkor majd pont a buszon fogom elkapni? Túl van már lihegve az egész. Napi 2 új beteg volt ma is... Hagyjanak békén a hülye kötelező maszkhordásukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!