Lacaboy5555 kérdése:
Suzuki Ay50 Katana 2003-as évjaratú léghűtéses motorom hidegben pöccre indul de melegben csak nagyon nehezen. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy Suzuki Ay50 katana léghűtéses motorom. A problémám a következő. Ha pl reggel 8kor indítom be a motort akkor pöccre indul, de ha kint hagyom a napon akkor este 5 óra körül alig akar beindulni. Ha beindul akkor is csak nagyon nehezen. Mindig lefullad ha picit is beindul, úgy kell túráztatni hogy nem fulladjon és irgalmatlanul sok füst jön belőle. Volt szerelőnél szétszedte darabokra de azt mondta minden rendben.2014. jan. 17. 23:29
1/4 anonim válasza:
Karbiban kellene beállítani a benzin-levegő keverék arányt.Esetleg annyi hogy szivató nélkül próbáld meg elindaítani mert úgy néz ki hogy sok benzint kap és ezért is füstöl,ha füst nélkül halna le akkor meg keveselné a benyát.Szóval vagy ezt a benzin-levegő arányt kell normálisan beállítani vagy valami miatt sokat kap(pl fúvóka lett cserélve nagyobbra meg ilyenek)
2/4 A kérdező kommentje:
A fúvókát cserélték ( 1 éve ) de már rég és jól működik azóta. A gép pedig automata szívatós. Szerintem is sok benzint kap de nem tudom miért. De nekem az a furcsa, hogy mikor sokat áll ( pl 3 nap ) és hidegben ( 14 fok alatt ) indítom rögtön beindul, ha pedig sokat áll ( pl 3 nap ) és melegben ( kb 20-25 fokban ) akarom beindítani nem sikerül...
2014. jan. 19. 01:09
3/4 anonim válasza:
Akkor rossz az automata szivatód,azért tudod hidegben pöccre beindítani.Lehet kikéne pucolni,mert egy picit úgy marad és melegben ezért nehezebb beindítani...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálom!
2014. jan. 20. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!