41/43 anonim válasza:
Az akasztás nak több fajtája van fogsz egy simma sálat vagy valamit ami puha például lepedő selyem ből készült anyagot fel kötöd valahová csak simán és bele dugod a fejed 10másod perc múlva elájulstz és kb 2perc alatt meg halsz egyeltalán nem fáj eltér ez az akasztási módszerről a hagyományostól már mint úgy hogy az álad alatt lesz
42/43 kovacs magdolna2 válasza:
Beveszel 30btramadolt es nikotint iszol , megkozod a lábad es vízbe ugrasz. 1 perc múlva kész.
43/43 anonim válasza:
Létezik, de én le nem írom, mi az. Azért tudom, mert utánajártam egyszer. Aki nagyon keres, és tud angolul, az úgyis megtalálja, de az biztos, hogy én itt senkinek nem fogok tippeket adni.
Egyvalamit viszont biztosan tudok: aki azt írja, hogy a gyógyszer, mérgezés, Dunába ugrás, vonat elé ugrás stb. gyors és fájdalommentes, az hazudik. A gyógyszerezés minden, csak nem gyors és fájdalommentes. Az emberek kórházba kerülnek, kimossák a gyomrukat, de olyan belső sérüléseket szenvednek el, hogy utána egész életükben diétázhatnak meg szedhetik a gyógyszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!