32/43 anonim válasza:
Akik sikeresen öngyilkosok lettek, már nem tudnak erről beszámolni, hogy milyen volt.
Mikor azt mondják, hogy ez vagy az a módszer csak egy pillanat, szintén nem tudjuk hogy az a pillanat milyen.
Állítólag az altató túladagolás olyan, hogy elalszol és kész, de szintén nem tudjuk, hogy milyen elaludni végleg.
Aztán ott van a lélek ami a halál pillanatában el hagyja a testet, persze erre sincs semmi bizonyíték, hogy egyáltalán van e lélek.
Ebben a témában csak megválaszoltalan kérdések vannak.
33/43 anonim válasza:
En olyat is hallottam hogy injekciostűvel levegőt fecskendeznek az erükbe. De hogy ez vajon mennyire faj.. Hat passz.
34/43 anonim válasza:
Erről a kérdésről a 20 éves fekete humor jut eszembe, hogy mi villant át lady Diana agyán az ütközés pillanatában... a diadémja.
35/43 anonim válasza:
Nem tom de jól jönne nekem....
36/43 anonim válasza:
34, börtönbüntetés jár azért, ha másoknak tanácsot adsz az öngyilkossághoz.
37/43 anonim válasza:
Utolsó: akkor itt minden válaszolónak börtönbüntetés jár, sőt, már a kérdést se lett volna szabad kiírni.
39/43 anonim válasza:
szerintem egy doboz 2mg xanax 100 db, de mielőtt beveszed nagyjából 2-3 maroknyi, ásol egy fél gödröt térdig(ne tudj ficánkolni meg elfutni), majd leöntöd magad benzinnel de nem szabad sajnálni meg körülötte.. szerintem 5L elég, de tényleg ezt akkor válaszd ha sok fájdalmat okoztál másoknak meg magad okolod sok minden miatt.én már 1 hete alig alszom stb meg csak erre gondolok meddig bírom pedig 23éves vagyok
40/43 anonim válasza:
ja fájdalom mentes...:D üzenetet hagyd el amit írtam, amúgy svájcba kb 1 milló forintrét vagy több + kiutazás semmit se érzel ha nem vagy tűfóbiás (bárcsak ne lennék tűfóbiás) beadnak ilyen tűt és örökké elalszol, vagy valamelyik országba van még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!