Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a gyors,...

Szerintetek milyen a gyors, fájdalommentes halál?

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 22:47
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
28%
Nincs ilyen.
2020. jún. 6. 22:48
 2/43 anonim ***** válasza:
84%
Észre sem veszed, konkrétan egy pillanat alatt a másvilágon vagy. Ilyen ha például fejbe lőnek.
2020. jún. 6. 22:50
 3/43 anonim ***** válasza:
43%
Sajnos nehezen hozzáférhető, pedig igényt tartanék rá. (privátban térítőket tiltom)
2020. jún. 6. 22:51
 4/43 anonim ***** válasza:
93%

Amikor elveszted az eszméleted. Volt tüdőembóliám, állítólag 50hgmm (systole) alatt elveszted az eszmélet, mintha kihúznák a dugót. Nekem is így volt, de többször, gyors egymásutánba. Az eszméletvesztés előtti pár másodpercben tudtam, hogy újra megtörténik mindjárt, majd ébredéskor úgy éreztem, akár haza is mehetnék, aztán megint kezdődött elölről. Na ez egy gyors és fájdalommentes halál lehetett volna, de a mentőben sikerült stabilizálniuk, aztán rehab hónapokig, stb.

Talán nem is erre volnál kíváncsi, hanem a sk. halálra? Erre hagy ne adjon egy olyan ember tanácsot, aki a halál torában volt már, és tudja, hogy egyetlen pillanaton is múlhat az élet...

2020. jún. 6. 22:53
 5/43 A kérdező kommentje:
2-es! A fejlövésben késégeim vannak. Mostanában egyre több olyan videó van, ahol a túlélik a fejlövést szétroncsolt fejjel vagy arccal. A fejlövés nem garancia.
2020. jún. 6. 22:54
 6/43 anonim ***** válasza:
12%

Tudni nem tudom, mivel ha tudnám, akkor nem tudnám ide leírni, de valószínűleg a szakszerűen véghezvitt akasztás, de ehhez előbb tényleg nagyon jól kell tudni, hogy hogyan. Számolgatni kell előtte meg minden, különben csak szenvedés lesz a vége.

Viszont, ha a kérdésed nem csak elméleti, akkor kérj gyorsan segítséget, beszélj erről valakinek vagy fordulj szakemberhez!

2020. jún. 6. 22:55
 7/43 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nincs olyan. Az emberben dolgozik az életösztön, távoltartja a haláltól...

Talán leugrani valahonnan fájdalommentes. Kivéve ha rosszul sül el. Láttam gore videót 15 emeletesről leugrott emberről. Mászott a földön...

Ha pusztán tűt szúrsz a vénádba és lecsapolod magad, ami viszonylag fájdalommentes, akkor is ott vannak közben a gondolatok, a vér látványa, a végén a szomjúság, rángások, rosszullét.

Esetleg ha valaki mélyaltatásban öl meg. Az talán nem fáj.

2020. jún. 6. 22:58
 8/43 anonim ***** válasza:
86%

Igen, de hogyha például egy shotgunnal lőnek pofán amitől leszakad a fejed azt azért nem hiszem hogy túl lehet élni. Persze értem mit akarsz mondani. Viszont akik túlélnek egy fejlövést, sima pisztollyal azoknak azért a szerencse ott lapul a zsebükben.

2. voltam

2020. jún. 6. 22:59
 9/43 anonim ***** válasza:
92%
A sportoloknal pl. a 'hirtelenhalal' ilyen ... mint ha lekapcsolnak a villanyt.
2020. jún. 6. 23:00
 10/43 anonim ***** válasza:
89%

Szívleàllàs, lefekszel, elalszol, többet nem kelsz fel. No, nem a szívinfarktusra kell gondolni, mert láttam olyan embert akinek épp az volt, és kegyetlen még nézni is.

Öngyilkossàgban biztos nincs ilyen, de ha ilyeneken töröd a fejedet, akkor fordulj a lelki segélyhez!

2020. jún. 6. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!