Tetovált nők. Ha találkoznátok álmaitok férfijával, és azt szeretné hogy vétessétek le a tetkókat, belemennétek? Fizetné az egész procedúrát, fájdalommentes lenne.
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 18:19
1/12 anonim válasza:
Nem.Hozzám tartoznak ha elfogad el így akkor jó,ha nem
akkor sajnálom nem illünk össze
3/12 anonim válasza:
Kezdelek szánni. Végtelenül unalmas életed lehet...
Amúgy álmaim férfia, azért az, mert elfogad úgy, ahogy vagyok.
Ha találkoznál álmaid nőjével, leszoknál arról, hogy folyamatosan a tetovált nőkkel foglalkozz?
4/12 anonim válasza:
De csak ha levághatnám a heréit, hogy feldughassam a valagába.
6/12 anonim válasza:
Aki gyökeresen meg akar változtatni és meg sem próbál olyannak elfogadni, amilyen vagyok, az nem álmaim férfija. Amúgy nem unod még?
7/12 anonim válasza:
már
megint
te
Szerintem ez elképesztő. Súlyosan beteg ember a kérdező, folyamatosan ezen pörög.
8/12 anonim válasza:
Ha azt szeretné, hogy leszedessem a tetkóimat, akkor kizárt, hogy ő lenne álmaim férfja. :D
Az utolsó 3 ilyen kérdésedhez is leírtam, itt is le fogom: Szánalmas vagy. Még mindig.
9/12 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. (Mondom ezt úgy, hogy nincs tetoválásom.) A kérdezô meg lassan pszichiáter segítségre szorul.
10/12 anonim válasza:
Nem. Szeressen úgy, ahogy vagyok. Szóval ha ez nem megy neki, akkor nem az álomférfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!