A fejlövés is necces, az akasztás is. A fejlövéshez ne menjünk messzebbre Zámbó Jimmynél, bőven túl lehet élni, ha mázlista vagy, csak utána egészen szar lesz az életminőség. Szétroncsolt fej, agy- és koponyasérülés stb.
Az akasztásnál meg a szenvedés nyúlhat meg, ha nem törik ki a nyakad, csak fulladozol minimális levegővel. A méreg állítólag a legkeservesebb, ott a fulladás is játszik, a hányadék félig kicsorog, félig visszanyeled, a gyomor- és hastáji fájdalom olyan új formáját ismered meg, amit addig soha, és órákig eltarthat. Az elvérzés közel fájdalommentes, de nem gyors, és rendszerint félúton meggondolja magát az ember, akkor viszont már csak az eszmélete van meg, ereje és képessége nincs ahhoz, hogy visszafordítson bármit is. Talán a lefejezés az, ami azonnal eszméletvesztést okoz, de még akkor is percekig oxigéndús vér pang az agyi erekben, tehát nem kizárt, hogy eszméletvesztés történik azonnal. A fulladás kegyetlen. Önkéntelen reflexből előbb utóbb levegőt veszel a víz alatt, a tüdőd megtelik vízzel, és mintha ezer tű szúrna belülről, akar szétszakadni a mellkasod, de mivel oxigéndús vér kering az ereidben még egy kicsit, az eszméletvesztésre itt is várni kell. Talán mind közül a tűz a legkegyetlenebb a hő miatt, bár az csak addig fáj, amíg a bőrben vannak ép idegvégződések, hiszen nem egyenletesen égnek (sérülnek), addig viszont nagyon. Én most azt mondom, az elvérzés a leghumánusabb.
Mondjuk ha váratlanul a fejedre esik 40 tonnányi vas.
Fel se fogod mi történik.
Szerintem a vérvesztés a legfájdalommentesebb.Régebben olvastamról,hogy ha pl. sötétbe elvágod magad akkor Kevésbé is fáj,mert nem esik le teljesen.Mikor elég vért vesztesz,akkor elájulsz és szimplán meghalsz.Igazából én mint tippik szerencsétlen,elmondhatom,hogy a vágások nem annyira fájnak.(Nem direkt csináltam a többségüket,ezért mondtam,hogy szerencsétlen vagyok.)Viszont nem hiszem,hogy erre bárki képes.Én is "megpróbáltam",de addig se jutottam el,hogy felvágjam az ereim,pedig én előtte vagdostam a lábaimat.(Amúgyis utálok rövid nadrágot hordani,de kézzen észre vennék hamarabb.)
A másik opció az a begyógyszerezés,az állítólagosan olyan,mint mikor öregségbe már nem kellsz fel.Persze az ilyen gyógyszereket nagyon nehéz beszerezni.
A szén-monoxid mérgezés pont egy kín!
Én beszéltem olyan emberrel, aki szén-monoxid mérgezett embereket mentett. Amikor belélegzed egy idő után elkezd zsibbadni mindened, aztán már mozogni sem tudsz, nem tud lábra állni, még kapàlózni tudsz, próbálsz kijutni az ajtón a levegőre, de ez már àltalában nem sikerül. A légzésed sem olyan, mint kéne lennie. Ahol szén-monoxid mérgezés történt (például lakás), nagyon sokszor fedeznek fel karmolàsokat, a falbab, vagy a padlóban, mivel a mérgezettek még az utolsó pillanatig is próbálnak felàllni, vagy kikúszni a házból/lakàsból. Szörnyű.
Barbiturátokkal is kihűléssel és alvás közben kellemetlen.
Heroinnal az arany lövés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!