Hogy zajlana számotokra a tökéletes csók menete? Milyen körülmények között lenne nektek a legromantikusabb, legjobb élmény?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok oda a végére, hogy férfiak vagy nők vagytok -e :)2020. máj. 22. 23:17
31/42 anonim válasza:
Semmilyen. Csak arra tudnék gondolni, hogy előttem már hány csajjal smárolt végig, azoktól mi mindent kapott el, és hogy éppen most az egész "csomagot" most nyomja át a számba...
32/42 anonim válasza:
31-es!
Sajnállak, mert te így sohasem leszel boldog.
Mi a terved? Apáca leszel?
Vagy egyszerűen megmaradsz egy szingli frigid nőnek?
33/42 anonim válasza:
Mi már akkor együtt voltunk egy ideje és egyszer napközben pihizés filmnézés közben elkezdtünk csókolózni, olyan kis romantikusan mivel előtte volt szex is nem az volt a lényeg. És aztán utána néztük az órát hogy ez hogy lehet ez több mint egy óra csók volt. És nevettünk. Utána elmentünk sétálni.
34/42 anonim válasza:
A tökéletes csók mindegy hol van. Ne otthon legyen az a lényeg, ne egy igénytelen helyen.
Én is akarjam és ő is.
Nézzünk egymás szemébe és fogja meg két kézzel a fejem és lassan közeledjen ennyi.
Aztán reménykednék, hogy jól csókol, ha igen akkor olvadás van.
Nyilvánvaló, hogy nő vagyok 😂
35/42 anonim válasza:
Bár már 40 éves vagyok, de egyetlen tökéletes csók volt életemben. Első randi (20 körül voltam) a sráccal, kocsiban még dumáltunk, aztán a semmiből elkapta a fejem, odahúzott és közben a másik kezével a nyakam fogta és úgy csókolt, hogy azt tanítani kéne. Utána is jókat csókolóztunk, de az az első az filmbéli volt. Nekem. De én inkább szexorientált vagyok, mint romantikus.
36/42 anonim válasza:
Nekem mindegy, bárminek örülnék csak lenne legalább egy az életben, eddig még nem volt és nem úgy tűnik hogy valaha lesz... 27F
37/42 anonim válasza:
De lesz biztosan, mert megérdemled.
38/42 anonim válasza:
A megfelelő személy kell hozzá és semmi más. Persze nem rossz, ha éppen egy tengerparti nyaraláson történik vagy egy kilátóban a hegy tetején. De ez már csak plusz.
39/42 anonim válasza:
Visszarántott a bal kezével, amikor épp indultam. A jobbal meg belemarkolt a hajamba és úgy csókolt meg 🥰
Életem legjobbja volt. Aztán másfél hónap múlva szakítottunk.
40/42 anonim válasza:
A csókot sosem tartottam romantikusnak.
Ellenben ölelést, amolyan irtó szoros ölelést, és ezek közben sok puszit bárhova, de kevésbé szájra, na ezek romantikusnak...
45n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!