Hogyan változtassak gyorsan az életemen?
Nem érzem jól magam jelenlegi környezetemben, minden megváltozott, már nem találom a helyem itt. Az is lehet, hogy csak én változtam, de úgy érzem ha tovább maradok abba bele őrülök. A sulis bárataim nagy részével nem tartom a kapcsolatot, nem is akarom, mert felszínes barátságok voltak. Az akkori legjobb barátnőmmel még mindig beszélünk és találkozunk, de már nem értjük meg egymást.. Neki még mindig csak a buli ami számít, meg elég, ha ki tudja fizetni az albit és a rezsit. Úgy érzem ez már csak a kihasználásról szól.
Otthon sem jobb a helyzet, csak vagyok, nem tudok semmit sem csinálni, dolgozni sem, mert nincs lehetőség és nem is akarok ott.
Nincs ami itt tartson, sőt, inkább taszít minden. Velem van valami baj? Nekem több kell felszínes barátságoknál, és ivásnál. Vannak céljaim amit el akarok érni, és a környezetem ezt nem érti meg, folyamatosan vissza ránt, hogy 'úgysem sikerül' , 'minek gondolkozok ilyeneken, semmi értelme, dolgozz és kész'. Meg hogy 'fura vagyok, ne gondolkozzak semmin, majd megjön a fizú és iszunk' én így nem tudok élni.. Ez nem a karantén miatt alakult így, mielött még valaki írná, már elötte is így volt.
Eddig bizakodó voltam, hogy hamarosan majd változtathatok, de már kezdem teljesen el veszíteni a reményt..
A kérdés leginkább arra irányul, hogy hogyan változtathatnék az életem minden területén gyorsan, úgy hogy ne csináljak hülyeséget. És kevés pénzzel.. Ki, mit tenne? Úgy érzem ha most halogatom, és nem teszek semmit, így fog maradni minden, hosszú távon is, mert nem marad erőm változtatni.
Köszönöm ha válaszolsz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!