Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan változtassak az életemen?

Hogyan változtassak az életemen?

Figyelt kérdés

Hamarosan 19 éves leszek, és mostanság kezd egy kicsit széthullani minden körülöttem.

Munkahelyet váltottam, vagyis újat találni nem sikerült egyelőre, de rajta vagyok. Érettségi után kihagytam egy évet, mert nem tudtam hová szeretnék menni, mostanra sikerült kitalálnom, viszont mellette magántanárokhoz járok, melyeket saját zsebből finanszírozok, így most szorul a hurok egy kicsit. Dolgoznom tehát muszáj, és keresnem is kellene vele, de maximum részmunkaidőben lenne rá lehetőségem, napi 6 órában.Hol találhatnék olyan munkát, ami megfelelne az előbb említetteknek?

A barátaim közül mindenki egyből tovább tanult, így annyira már senkivel sem jó a kapcsolat, így eléggé egyedül vagyok. Lenne ötletetek esetleg, hogy valamilyen programmal tudnám újra összehozni a csapatot? Valami olyasmi lenne a legjobb, amit minden héten ismétlünk, mondjuk mint a fiúknál a póker.

Remélem tudtok adni hasznos tanácsot!

2019. nov. 5. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Nem is értem igazán, hogy most a szabadidős program szervezésén van a hangsúly, vagy a részmunkaidő keresésén. El kellene dönteni a prioritásokat. Másrész ezt külön-külön kellene a saját kategóriájában megkérdezni, mert már maga a kérdés ilyen módon való eltevése egy link kérdezőt vázol fel, akinek nehéz jó tanácsot adni. Nagyon szűk a mozgástér ahhoz, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.
2019. nov. 5. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az ismerőseim társasjátékozni járnak össze meg biliárdozni. De szerintem egy haver is elég egy mozihoz vagy kiállításhoz ha van valami közös érdeklődési kör.
2019. nov. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!