Hogyan változtassak az életemen?
Hamarosan 19 éves leszek, és mostanság kezd egy kicsit széthullani minden körülöttem.
Munkahelyet váltottam, vagyis újat találni nem sikerült egyelőre, de rajta vagyok. Érettségi után kihagytam egy évet, mert nem tudtam hová szeretnék menni, mostanra sikerült kitalálnom, viszont mellette magántanárokhoz járok, melyeket saját zsebből finanszírozok, így most szorul a hurok egy kicsit. Dolgoznom tehát muszáj, és keresnem is kellene vele, de maximum részmunkaidőben lenne rá lehetőségem, napi 6 órában.Hol találhatnék olyan munkát, ami megfelelne az előbb említetteknek?
A barátaim közül mindenki egyből tovább tanult, így annyira már senkivel sem jó a kapcsolat, így eléggé egyedül vagyok. Lenne ötletetek esetleg, hogy valamilyen programmal tudnám újra összehozni a csapatot? Valami olyasmi lenne a legjobb, amit minden héten ismétlünk, mondjuk mint a fiúknál a póker.
Remélem tudtok adni hasznos tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!