Hogyan változtassak a halálosan unalmas életemen? Boldogtalan vagyok
Reggel fel kelek elmegyek gyakorlatra, 3ra hazáérek aztán csak fekszek, telózok, vagy tanulok. Hétvége egész nap fekvés, evés, tanulás. 22 vagyok, nyáron fogok végezni és dolgozni. Van barátom ő 27 éves, reggel felkel elmegy dolgozni este 7 felé hazáér hulla fáradtan. Eleinte amikor összejöttünk sosem unatkoztam, akkor még Pesten laktunk és minden jó volt, de végül vissza költözünk ahonnan indultunk Borsodba. Irigylem azokat akik szórakoznak, van életük. Én is szeretnék moziba menni, színházba, meg étteremben enni. Nyaralni járni, fürdőkbe, bárokban lazítani este de mi már nem járunk sehova.
Tiszta felesleges az életem. Őt a munka leköti, nem nagyon vagyik ezekre, már még nélküle is mennék. Itt nincsenek barátaim akik voltak el költöztek külföldre meg messzebbre. Régen olyan 20 éves koromig rengeteget buliztam. Mit kezdjek, hogy ne érezzem magam ilyen feleslegesnek?
Szia, velem is ez volt. Aztán vettem egy fitness bérletet, és azóta járok rendszeresen edzésekre, pl. : zumba, jóga, zsírégető + edzés után kellemesen el tudok beszélgetni másokkal.
Nem mondom, hogy megoldotta a problémát, de sokkal jobb lett. Van mire várnom egész nap: edzésre.
Esetleg beszelgess vele errol, hogy elmehetnetek moziba, szinhazba barokba.
Vagy pl. Mubka utan ha szerettek sportolni pl futbi, ketten elmehettek az is jo program es egeszseges is. Vagy biciklizni. Lassan itt a tavasz. A futas is ingyen van.
Vigyel bele egy kis romantikat a kapcsolatotokba. Pl lepd meg egy vacsival mire hazaer a melobol. Fozd a kedvebcet, utana esetleg felajanlhatod neki, hogy megmasszirozod, vagy filmeztek kozosen.
Vagy meg egy otlet. Fizess be egy wellness hetvegere. Tudod, hogy dolgozik, olyat hetvegere foglalj idopobtot, ahol egyikotok sem folgozik, es semmi mas program nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!